- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο για τον 1ο Αγώνα Υγείας πρώην Δήμου Μελίτης

Την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 1ος Αγώνας Υγείας πρώην Δήμου Μελίτης, με την συμμετοχή εκατοντάδων συνδημοτών μας όλων των ηλικιών.

Από την πλευρά μου ως υπεύθυνος συντονισμού θα ήθελα να ευχαριστήσω πάνω από όλα τους εκατοντάδες συνδημότες μας που συμμετείχαν. Επίσης την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, τον Δήμο Φλώρινας, τα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας, όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους των κοινοτήτων του πρώην δήμου Μελίτης και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων που αγκάλιασαν την ιδέα, με την προτροπή, η συγκεκριμένη εκδήλωση να γίνει θεσμός και ο τερματισμός να γίνετε σε διαφορετική κοινότητα κάθε φορά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καρδιολόγο MD, MsCΝικήτα ΚΑΚΑΒΑ, για την υπέροχη ομιλία – ενημέρωση σε θέματα υγείας μας έκανε. Τον ιατρό του Νοσοκομείου μας κ. Γεώργιο ΚΟΤΑΚΙΔΗ για την εθελοντική προσφορά του να καλύψει ιατρικά την εκδήλωση, την διοίκηση και το προσωπικό του Α.Τ. Βεύης, την διοίκηση του Νοσοκομείου Φλώρινας, την Ράδιο Λέσχη Φλώρινας, την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας, για την κάλυψη την εκδηλώσεων με δύο οχήματακαι τους χορηγούς μας, ΜΠΕΛΛΗΣ Α.Ε., την επιχείρηση του κ. ΔΙΝΑΚΗ,  την κα. ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΥ Άννα, την κα. ΜΙΤΑΝΗ Φωτεινή, τον ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟ Νικόλαο, Σουπερμάρκετ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Ευαγγελία Σταύρος, Σουπερμάρκετ Αρχιμίδης και τον Νίκο ΚΑΡΥΠΙΔΗ για την προσφορά τους.

Τελειώνοντας να ζητήσω συγνώμη από όσους ενδεχομένως να δυσαρεστήθηκαν, με την υπόσχεση ότι την επόμενη φορά τα όποια λάθη ή παραλήψεις μας θα μας κάνουν καλύτερους.

Ο Εκπρόσωπος Συντονισμού
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΛΙΟΥΛΙΟΣ