- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η Αθηνά (Νανά) Παπαδοπούλου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «Φλώρινα, τόπος ζωής μας» του Βασίλη Γιαννάκη

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «Φλώρινα, τόπος ζωής μας» του υποψηφίου δημάρχου Βασίλη Γιαννάκη είναι η γνωστή και επιτυχημένη επιχειρηματίας Αθηνά (Νανά) Παπαδοπούλου.

Άνθρωπος του μόχθου και του μεροκάματου από πολύ νεαρή ηλικία, εργάστηκε ως ιδιωτική υπάλληλος σε διάφορες επιχειρήσεις, τόσο στη Φλώρινα, όσο και στη Γερμανία (για 12 χρόνια).

Το 2004 επέστρεψε στη γενέτειρά της και έκανε τα πρώτα δικά της επιχειρηματικά και άκρως επιτυχημένα βήματα. Τα τελευταία 8 χρόνια είναι ιδιοκτήτρια επιχείρησης καφεκοπτείου – καφέ, ούσα πρωτοπόρα στον συγκεκριμένο κλάδο.

Γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ανάγκες της αγοράς, των επιχειρηματιών, της τοπικής οικονομίας και αγωνίζεται για την επίλυση των προβλημάτων. Για αυτό άλλωστε και οι συνάδελφοι της την αντάμειψαν στις πρόσφατες εκλογές του Επιμελητηρίου Φλώρινας ψηφίζοντας την ως μέλος της διοίκησης, στο οποίο κατέχει τη θέση της οικονομική επόπτριας.

Η Αθηνά Παπαδοπούλου γεννήθηκε το 1960 στη Φλώρινα. Οι οικογενειακές ρίζες της φτάνουν μέχρι την Τραπεζούντα του Πόντου, απ’ όπου κατάγονταν οι πρόγονοι της.

Είναι μητέρα ενός παιδιού.

Όπως λέει και η ίδια: «Ένας δήμος με ανθρώπινο πρόσωπο, φιλικός και πάντα δίπλα στον δημότη. Που θα σέβεται τις ανάγκες του, θα ακούει τους προβληματισμούς του, θα δίνει λύσεις στην καθημερινότητά του. Ένας δήμος με ανοιχτές πόρτες και σύμμαχος των νέων και των επιχειρηματιών. Ένας δήμος πρωτοπόρος, καινοτόμος, αποτελεσματικός.

Αυτός είναι ο δήμος Φλώρινας που ονειρεύομαι και αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Φλώρινας με το συνδυασμό «Φλώρινα, τόπος ζωής μας» και επικεφαλής τον Βασίλη Γιαννάκη. Για να υπηρετήσω τα συμφέροντα των συνδημοτών μου. Με εντιμότητα, αξιοπρέπεια και ανιδιοτέλεια.

Σας καλώ κοντά μας, σε έναν κοινό και όμορφο αγώνα, να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε το μέλλον που μας αξίζει!».