- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ισλαμικοί λαοί: το λούμπεν προλεταριάτο των εθνών

1. Η παγκοσμίωση καλά κρατεί, τα εργαλεία της άπειρα και πανίσχυρα. Οι λαοί των αναπτυγμένων εθνών ανυποψίαστοι μέσα στην ρέμβη τους και την πολιτική τους αποβλάκωση (ενταφιασμός με κάθε κόστος του υλιστικού-διαλεκτικού τρόπου σκέψεως) απο-εθνικοποιούνται. Βασικοί σύμμαχοι αυτής της παγκοσμίωσης είναι αφενός το υπερεθνικό κεφάλαιο και αφετέρου η ευτελισμένη διαχειριστική του κεφαλαίου αριστερά. Ισχυρότατο όπλο της παγκοσμίωσης κατά του πολιτισμού αυτών των εθνών -ισχυρότερο ακόμη και από αυτό των τραπεζών, των πεποιημένων εθνικών μειονοτήτων και των αποβλακοτικών εκπαιδευτικών συστημάτων- είναι ο επιδράμων Ισλαμισμός.

2. Όλα τα σύμβολα των μεγάλων εθνών τα οποία στέκονται εμπόδιο στην παγκοσμίωση και στην πολτοποίηση της εθνικής συνειδήσεως των προηγμένων εθνών, τσακίζονται με τον πλέον βάρβαρο τρόπο που μπορεί να συγκριθεί σε βαρβαρότητα μόνον με τον τρόπο της Χρυσής Ορδής και κάθε είδους Τουρανών, όταν εισέβαλαν από την Στέπα πρός τον Νότο και κατέστρεψαν ότι άφησαν όρθιο οι έξαλλοι εβραιοχριστιανοί από τον Ελληνικό Πολιτισμό και από το ανάγωγο τέκνο αυτού, τον Ρωμαϊκό (δυτικό και ανατολικό).
3. Ένα προς ένα όλα τα μεγάλα μνημεία παγκόσμιας δυτικής πολιτιστικής κληρονομιάς εφεξής θα παραδίδονται σταδιακώς στην πυρά. Σήμερα η Νότρ Ντάμ, αύριο η Αγία Σοφία, μεθαύριο ο Παρθένων, και λαμβάνουν σειράν πτέρυγες των μουσείων του Λούβρου, του Βρετανικού κοκ.
(Ο αποτυχημένος εμπρησμός, κατά την γαλλική αστυνομία, του ναού του Αγίου Σουλπικίου αποτελεί ακόμη ένα παράδειγμα ότι οι καθοδηγητές και χρηματοδότες των εμπρηστών δεν θα σταματήσουν εδώ.)
4. Όλα στην πυρά, όλα για τα συμφέροντα της ολοκλήρωσης της παγκοσμίωσης του υπερεθνικού κεφαλαίου το οποίο θέλει να καταστρέψει τις διαφορές μεταξύ ανώτερων και κατώτερων λαών και πολιτισμών στην ιστορία, προκειμένου να δημιουργήσει έναν πολτό λαϊδίων επί του οποίου ανεμποδίστως να άρχει ές αεί.
5. Τα σκουπίδια τύπου Μακρόν (εκπροσώπου του υπερεθνικού κεφαλαίου) και τύπου Τσίπρα (εκπροσώπου της ευτελισμένης διαχειριστικής του κεφαλαίου αριστεράς) καθώς και οι κάθε είδους ΜΚΟ, αργυρώνητες μαφιόζικες εταιρείες εισαγωγών λαθροεισβολέων -πρώτης γραμμής στρατιωτάκια της παγκοσμίωσης- με κάθε μέσον αποκρύπτουν αυτήν την αλήθεια του εμπράγματου ισλαμοφασισμού πίσω από μία κάποια δήθεν «ισλαμοφοβία». Τέτοιες εγκληματικές πολιτικές φυσιογνωμίες που θέτουν ως προτεραιότητα τα συμφέροντα της παγκοσμίωσης και όχι των εθνών τους, όλο και περισσότερο πληθαίνουν στην τρέχουσα παγκόσμια σκηνή, καθώς όλο και περισσότερο συρρικνώνεται ο εγκέφαλος των λαών που τους υπηρετεί και τους εκλέγει.
6. Οι ισλαμιστές πλέον δεν μπορούν να χαρακτηρισθούν με άλλον τρόπο παρά μόνον ως το Λούμπεν Προλεταριάτο των Εθνών το οποίον, ως γνωστόν, πάντα εξυπηρετούσε και εξυπηρετεί το υπερεθνικό κεφάλαιο όπως έγινε στην Γερμανία του Χίτλερ, οπόταν συλλήβδην το γερμανικό λούμπεν προλεταριάτο, αλλά και άλλων χωρών, απετέλεσε την μάζα των πρόθυμων ηλιθίων που προσχώρησαν στον φασισμό.
Είναι σήμερα αυτοί οι λαθρομετανάστες ισλαμιστές (θύματα και θύτες) οι πρόθυμοι ηλίθιοι οι οποίοι πιστεύουν πως αν καταστρέψουν τους «άπιστους» θα λάβουν οι ίδιοι την «δικαιωματική» προνομιακή ιστορική θέση των, αντί της υγιούς στάσης τους που θα ήταν η δημιουργική συνθετική αφομοίωση αυτού του πολιτισμού του οποίου την καταστροφή επιδιώκουν.
7. Όσο πιο ανυπότακτοι είναι οι λαοί της τόσο πιο πολύ θα τους τσακίζουν. Αυτοί που θα τσακιστούν, και τσακίζονται, πρώτοι και καλύτεροι είναι οι ευρωπαϊκοί λαοί, καλομαθημένοι και διεκδικητικοί προς τις άρχουσες τάξεις των, εκ των οποίων διεκδικούν όλο και μεγαλύτερο μερίδιο πλούτου, εξωθώντας μέσω της ταξικής πάλης τις κοινωνίες των προς την εν τέλει ιστορικώς αναγκαία κοινωνική επανάσταση, μαύρο πανί της παγκοσμίωσης.
8. Αυτά τα ισλαμικά ενεργούμενα της παγκοσμίωσης, τσακίζοντας τους πολιτιστικούς φάρους της Δύσεως που χαρακτηρίζουν την ανωτερότητα αυτών των πολιτισμών (ασχέτως αν αυτοί οι πολιτισμοί μετά από την κλασική ελληνική περίοδο, δομήθηκαν στην βάση της αποικιοκρατίας και του ιμπεριαλισμού) πιστεύουν ότι θα εξομοιωθούν με τα θύματά των. Τούτο όμως ουδέποτε έλαβε χώραν εις την ιστορίαν. Το Ισλάμ παρέμεινε βάρβαρο σε όποια χώρα και αν εισέβαλε: Ελλάδα, Γαλλία, Γερμανία, Αγγλία, Ρωσία, Ισπανία κοκ. Και αντί να εκπολιτισθεί το ίδιο, έχει εκβαρβαρίσει όλες τις κοινωνίες υποδοχής-ανοχής του, παραδείγματος χάριν, οικοδόμηση τζαμιών, αλλαγή ορθόφρονης νομοθεσίας και θεσμών κάθε είδους ακόμη και αισθητικών που συχνά κατακτήθηκαν με αίμα και λειτουργούν στις δυτικές κοινωνίες κοκ.)
9. Κατεπείγον ιστορικό χρέος όλων των μεγάλων πολιτισμένων εθνών είναι η δυναμική και άμεση αντιπαράταξη των λαών των κατά των παγκοσμιοποιημένων αρχουσών τάξεών των. Επιτάσσεται σήμερα το τσάκισμα αυτών των αρχουσών τάξεων από τους λαούς των, τάξεις οι οποίες προ πολλού έχουν εκπληρώσει τον ιστορικό των προορισμό, ώστε να συνεχισθεί η ιστορία των όχι συμφώνως προς τα συμφέροντα του σε βαθεία σήψη ευρισκόμενου κεφαλαίου, αλλά συμφώνως προς τα συμφέροντά των -που όμως τώρα καλούνται να υπερασπισθούν και την ιστορία των και το μέλλον των- καθότι το μεγάλο και σατανικό πλάνο της παγκοσμίωσης είναι η εκτροπή του ρού της ιστορίας εκτός των ορίων της ταξικής πάλης. Και το πλάνο αυτό της εκτροπής άριστα εξυπηρετείται με την μεθοδολογία της προκεκλημένης εισβολής του Ισλάμ στις Δυτικές κοινωνίες με απώτερο σκοπό την αποδιοργάνωση της ταξικής πάλης, τουτέστιν, της πάλης κεφαλαίου-εργασίας.
 

Παντελής Μιντεκίδης