- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Μια σύντομη αποτίμηση του 11ου συνεδρίου της ΕΝΕΦΕΤ

Την Κυριακή 21/4/19 ολοκληρώθηκε το 11ο συνέδριο της ΕΝΕΦΕΤ στην Παιδαγωγική Σχολή του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας στη Φλώρινα.

Πολλά και σημαντικά τα επιτεύγματα: υψηλού επιπέδου εργασίες, μεγάλη συμμετοχή, όλων των ομάδων της χώρας και μια ισχυρή, πρόθυμη και χαμογελαστή ομάδα φοιτητών, τοπικών εκπαιδευτικών και ενεργών πολιτών που τρέχανε να εξυπηρετήσουν κάθε σύνεδρο. Τα παιδιά αυτά παράλληλα παρακολούθησαν και ορισμένες ανακοινώσεις και θα ετοιμάσουν συνθετική εργασία επί των εργασιών που παρακολούθησαν.

Υπήρξαν σίγουρα και κάποια απρόοπτα, μιζέριες και γκρίνιες, συνηθισμένα σε τέτοιες εκδηλώσεις και που δεν αλλάζουν τη μεγάλη – εξαιρετική εικόνα.

Ολοκληρώνεται έτσι ένας κύκλος 3 πολύ πετυχημένων πανελληνίων συνεδρίων (2009, 2012, 2019), που δείχνουν την ύπαρξη μιας ισχυρής και συμπαγούς ομάδας Φυσικών Επιστημών στην Παιδαγωγική Σχολή του ΠΔΜ. Ήθελα να συγχαρώ τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς εθελοντές, που συνέβαλαν ουσιαστικά, όλους και όλες τους συμμετέχοντες / ουσες, την πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής καθ. Α. Σπύρτου και τους συναδέλφους της οργανωτικής επιτροπής: Αν. Καθ. Π. Παπαδοπούλου, Επικ. Καθ. Γ. Μαλανδράκη και Δρ Τ. Ζουπίδη, για τη συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Πέτρος Π. Καριώτογλου

Ομότιμος Καθηγητής ΠΔΜ