- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

ΝΟΔΕ Φλώρινας κατά Τσίπρα και Καρυπίδη: «Οι Δυτικομακεδόνες δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου»

Προ 5 ετών, ο τότε υποψήφιος και απερχόμενος Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας κ. Καρυπίδης, σήκωσε τη σημαία της ανεξαρτησίας από τον Σύριζα, όχι βέβαια από επιλογή του. ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ.

Οι σύντροφοί του τον είχαν κατηγορήσει τότε για ξέπλυμα της Χ.Α., για ακροδεξιές και αντισημιτικές αντιλήψεις, που δεν ταιριάζουν με την παράταξή τους. Σήμερα και αφού έχει μπει αρκετό νερό στο αυλάκι, όπως για παράδειγμα η σθεναρή υποστήριξη του κ. Καρυπίδη στη Συμφωνία των Πρεσπών, οι σχέσεις φαίνεται πως αποκαταστάθηκαν. Η όψιμη όμως άφεση αμαρτιών στον «ανεξάρτητο» Περιφερειάρχη, δεν ξεγελά κανέναν. Τόσο ο κ. Καρυπίδης, όσο και η κυβέρνηση και ο κ. Τσίπρας, είναι γελασμένοι αν πιστεύουν πως οι Δυτικομακεδόνες έχουν μνήμη χρυσόψαρου. Τόσο για την προσχηματική και δήθεν ανεξάρτητη υποψηφιότητα Καρυπίδη, όσο και για τις τυχαίως ταυτόσημες απόψεις τους για το μείζον εθνικό ζήτημα.

Καρυπίδης και Τσίπρας χέρι χέρι, νομίζουν πως απευθύνονται σε φυτά, στην περιφέρεια με τη μικρότερη απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων σε ολόκληρη την Ε.Ε. Δυστυχώς γι’ αυτούς και ευτυχώς για όλους τους υπόλοιπους, ο ελληνικός λαός θα τους οδηγήσει πολύ σύντομα στην αντιπολίτευση».

ΝΟ.Δ.Ε ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ