- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συγχαρητήριες επιστολές του δημάρχου Φλώρινας προς τον Τάσο Χατζηχρήστο και τις «Σάρισες»

Αξιότιμε κ. Χατζηχρήστο,

Αγαπητέ μου φίλε Τάσο,

Οι προσωπικές σου επιτυχίες για μια ακόμη φορά μας κάνουν υπερήφανους και χαρούμενους, αφού και πάλι το όνομά σου συνδέθηκε με την επιτυχία. Η κατάκτηση της 2ης θέσης στην κατηγορία R, στην 20η Επετειακή Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων που έλαβε χώρα στην Πτολεμαΐδα, καθιστά πλέον σαφές ότι αποτελείς ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της αυτοκίνησης.

Η σκληρή δουλειά σου, η στήριξη της οικογένειάς σου και ιδιαιτέρως της εκλεκτής συζύγου σου, κ. Πόλας Χαλουλάκου, αποφέρουν τους καρπούς της επιτυχίας, που μόνο ικανοποίηση και χαρά μπορούν να προσφέρουν τόσο σε εσένα προσωπικά, όσο και σε όλους τους συνδημότες σου, αλλά και σε εμένα, που έχω τη μεγάλη τιμή της φιλίας σου.

Αγαπητέ μου Τάσο,

Σε συγχαίρω θερμά για την επιτυχία σου αυτή και σου εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσεις την λαμπρή σου πορεία και να την κάνεις ακόμα λαμπρότερη. Πολλές προσωπικές και οικογενειακές επιτυχίες!


Αγαπητές αθλήτριες,

Αγαπητοί προπονητές,

Αγαπητά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ.Ε.Α ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας,

Με μεγάλη μου χαρά πληροφορήθηκα την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας των Νεανίδων, από την ομάδα σας, επιτυχία η οποία διαφαινόταν καθώς είχατε σημειώσει ήδη πέντε συνεχόμενες νίκες στο συγκεκριμένο Πρωτάθλημα.

Οι αθλήτριες των ΣΑΡΙΣΩΝ, τα δικά μας παιδιά, κατάφεραν για μια ακόμη φορά να σηκώσουν τη Φλώρινα ψηλά και να αποδείξουν και πάλι ότι η επιτραπέζια αντισφαίριση στη Φλώρινα ανθεί διαρκώς και  αποτελεί πλέον ένα από τα σημαντικότερα αθλήματα της περιοχής μας.

Θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες του Συλλόγου, που αγωνίζονται με πάθος, στις οικογένειές τους για τη διαρκή στήριξη, στην προπονητική ομάδα του Συλλόγου, καθώς και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την ακούραστη προσπάθειά τους να διατηρηθεί το πινγκ πονγκ στην περιοχή μας ψηλά.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους σας, ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις, ακόμα μεγαλύτερες κατακτήσεις.