- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Βιβλιογιορτή από το Εργαστήριο Αγωγής για το Βιβλίο «Βιβλιολογείον» της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας

Μέσα σε μια εορταστική και άκρως δημιουργική ατμόσφαιρα, την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 τιμήθηκε ένας από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές της γνώσης, της μόρφωσης, της ψυχαγωγίας, το έντυπο βιβλίο.

Με αφορμή τις Παγκόσμιες Ημέρες Βιβλίου, που ορίστηκαν να γιορτάζονται το μήνα Απρίλιο (2 Απριλίου και 23 Απριλίου), το Εργαστήριο Αγωγής για το Βιβλίο «Βιβλιολογείον» της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τη συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου Νηπιαγωγών του ΠΕΚΕΣ Δυτικής Μακεδονίας, κ. Κωνσταντία Βαϊρινού, έδωσε την ευκαιρία σε 4 Νηπιαγωγεία (2ο, 3ο, 7ο, 9ο), 120 λιλιπούτειους εκκολαπτόμενους αναγνώστες και 50 φοιτητές του οικείου Εργαστηρίου, να μοιραστούν την αγάπη τους για το βιβλίο, μέσα από μια στοχευμένη διαδραστική πρακτική βιβλιογνωσίας, βιβλιοφιλίας και φιλαναγνωσίας.

Θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια σ’ όλους τους συμμετέχοντες.

Ιδιαιτέρως, ευχαριστούμε το Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κίμωνα Σαββάκη, ο οποίος συμμετείχε ενεργά και εγκάρδια στη βιβλιογιορτή μας.

Τέλος, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στο Δήμο Φλώρινας για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, ώστε να πραγματοποιηθεί η εν λόγω εκδήλωση.

 

Η υπεύθυνη της εκδήλωσης και διδάσκουσα του Εργαστηρίου
Έφη Παπαγεωργίου
Ε.ΔΙ.Π. Βιβλιολογίας Π.Σ./ΠΔΜ