- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Γέμισε παιδιά το Νέο Πάρκο της Φλώρινας για την διοργάνωση basket 3 on 3 της Ε.Ο.Κ. (pics)

Το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Μαΐου και μετά από αίτημα και εισήγηση του τμήματος basket του Αριστοτέλη Φλώρινας , πραγματοποιήθηκε στο Νέο Πάρκο της πόλης μας τουρνουά basket 3 on 3, όπου ένας σημαντικός αριθμός επίδοξων μπασκετμπολιστών γέμισε το πάρκο με φωνές ενθουσιασμού και χαράς παίζοντας το άθλημα που τόσο αγαπούν.

Την ευθύνη διοργάνωσης των αγώνων είχε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και η Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. ενώ, για άλλη μια φορά, πολύτιμος αρωγός ήταν ο Δήμος Φλώρινας ο οποίος βοήθησε σημαντικά στην υλοποίηση του τουρνουά. Οι επίσημοι χορηγοί της Ε.Ο.Κ., επιβραβεύοντας τους νεαρούς αθλητές που συμμετείχαν, μοίρασαν αναμνηστικά διπλώματα και αθλητικά δώρα.

Με τέτοιου είδους διοργανώνεις η Ομοσπονδία Basket δίνει την ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να έρθουν σε επαφή με το άθλημα, να αγωνιστούν με τους φίλους τους  ακόμη κι αν δεν ανήκουν σε κάποιο σύλλογο, να γελάσουν και να χαρούν το παιχνίδι μακριά από σκοπιμότητες και «γηπεδικά» φαινόμενα που μόνο αρνητικό αντίκτυπο μπορούν να έχουν. Ας αγκαλιάσουμε λοιπόν, όλοι όσοι αγαπάμε το basket, τέτοιoυ είδους events, για να έχουμε ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή και ακόμα περισσότερα καλάθια.

Ραντεβού και πάλι του χρόνου…