- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Φλώρινα (pics)

Με μεγάλη συμμετοχή εκατοντάδων μελών και φίλων του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση μπροστά στις εκλογές της 26 Μαΐου και 2 Ιουνίου 2019.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Λεωνίδας Στολτίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

Χαιρετισμό απηύθυναν η Μιμίκα Ναλπαντίδου, υποψήφια Δήμαρχος Φλώρινας και ο Βασίλης Καραντζίδης, υποψήφιος και εν ενεργεία περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Λεωνίδας Στολτίδης ανάμεσα στα άλλα τόνισε την ανάγκη να συμπορευτούν ευρύτερα στρώματα με το ΚΚΕ.  Σημείωσε ότι το ΚΚΕ, με τις εκτιμήσεις του και τη στάση του, όλα τα προηγούμενα χρόνια, όπως την περίοδο ανόδου του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση ή στο δημοψήφισμα – απάτη του 2015, συγκρούστηκε με το κύμα των ψευδαισθήσεων που καλλιεργούσε ο ΣΥΡΙΖΑ και διάφοροι «αριστεροί» ψάλτες του. Αποδείχτηκε περίτρανα ότι αποτελεί αυταπάτη η προσδοκία ότι  οποιαδήποτε  κυβέρνηση στο έδαφος του καπιταλισμού και της ΕΕ θα μπορέσει να ασκήσει πραγματικά φιλολαική πολιτική. Τόνισε ότι μόνο το ΚΚΕ αποτελεί την δύναμη που θα συντρίψει την ακροδεξιά. Κάλεσε σε μαζική υπερψήφιση του ΚΚΕ για να δυναμώσει το αντίπαλο δέος και η λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι σε Κυβέρνηση – ΕΕ – Κεφάλαιο.