- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Νέο ΩΡΛ ιατρείο στην πόλη της Φλώρινας από την ειδικό ωτορινολαρυγγολόγο Αικατερίνη Δ. Ρίζου (pics)

Ένα νέο σύγχρονο ΩΡΛ ιατρείο ξεκίνησε εδώ και μερικές ημέρες τη λειτουργία του στην Φλώρινα από την ειδικό Ωτορινολαρυγγολόγο Ρίζου Δ. Αικατερίνη, η οποία επέστρεψε στην πόλη μας, με την οικογένειά της.

Στο ιατρείο, που βρίσκεται επί της οδού Μεγ. Αλεξάνδρου 14-18, στο κέντρο της Φλώρινας, με καινούρια, σύγχρονα μηχανήματα θα εξετάζονται παθήσεις:

Ώτων: Φλεγμονές – Βαρηκοΐα – Εμβοές (Ακοολογικός έλεγχος και σε παιδιά με τονικό ακόγραμμα, τυμπανόγραμμα, ακουστικά αντανακλαστικά)

Ιλίγγου – Αστάθειας

Ρινός, Παραρρινίων, Φάρυγγα, Αμυγδαλών, Αδενοειδών εκβλαστήσεων, Λάρυγγα-Φωνητικών χορδών: (Πλήρης ενδοσκοπικός έλεγχος, Διερεύνηση ροχαλητού – άπνοιας ύπνου καθώς και αλλεργικής ρινίτιδας με δερματικά τεστ)

Σιελογόνων Αδένων – Παρωτίδας

Τραχηλικών διογκώσεων

Λειτουργεί από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι και Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη από 5:30 το απόγευμα μέχρι τις 8.30 το βράδυ.

Η ιατρός Ρίζου Αικατερίνη απόφοιτος του Α.Π.Θ, έκανε το «αγροτικό» της στην Φλώρινα (Μελίτη), καθώς και τον ένα χρόνο της χειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

Έχει ειδικευθεί στην Α’ ΩΡΛ Πανεπιστημιακή κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, που αποτελεί την μεγαλύτερη και πληρέστερη ΩΡΛ κλινική της Βορείου Ελλάδος, αποκτώντας μεγάλη εμπειρία σε κάθε τομέα της ειδικότητας. Στα πλαίσια αυτής, παρακολούθησε ένα εξάμηνο στην Κλινική Πλαστικής, Επανορθωτικής Χειρουργικής και Χειρουργικής Άκρας Χειρός του νοσοκομείου Γ. Παπανικολάου Θεσσαλονίκης και ένα εξάμηνο στην Α’ Πανεπιστημιακή Νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης.

Έχει πολυάριθμες ομιλίες και εργασίες σε συνέδρια καθώς και δημοσιεύσεις σε περιοδικά.

Είναι παντρεμένη με τον ιατρό Μάρκου Ανδρέα, ακτινολόγο στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, με τον οποίο έχουν τρία παιδιά.