- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ο Αθανάσιος (Σάκης) Σαμπαλής υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Βασίλη Γιαννάκη «Φλώρινα, Τόπος Ζωής Μας»

Γεννήθηκα στη Φλώρινα στις 8/08/1970. Γονείς μου είναι ο Παντελής και η Αικατερίνη Σαμπαλή. Είμαι παντρεμένος με την αισθητικό Γεωργίου Χρυσούλα και έχουμε έναν γιο τον Χρυσοβαλάντη – Παντελή.

Είμαι αστυνομικός και υπηρετώ ως αρχιφύλακας στο Τ.Σ.Φ. Κάτω Κλεινών. Υπηρέτησα στον Ελληνικό Στρατό επί  διετία ως έφεδρος αξιωματικός και στην συνέχεια ως ανακαταταγείς Ανθυπολοχαγός για τρία έτη.

Είμαι πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Είμαι τελειόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά αρχίζει από τα σχολικά μου χρόνια ως μαθητής λυκείου και από τότε συνεχίζω να έχω τις ίδιες ανησυχίες.

Μοναδικό κίνητρο για την ενασχόλησή μου με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι η προσφορά στον τόπο, με γνώμονα πάντα το κοινό συμφέρον, αγωνιζόμενος ανιδιοτελώς με εντιμότητα και ειλικρίνεια, χωρίς μικροσυμφέροντα και σκοπιμότητες, όπως έχω πράξει μέχρι σήμερα.

Συστρατεύομαι με τον Βασίλη Γιαννάκη και την ομάδα του γιατί είναι το σχήμα που με εκφράζει και εγγυάται ένα καλύτερο μέλλον για τον δήμο.

Έναν δήμο ανθρώπινο, έναν δήμο για όλους, έναν δήμο που θα διοικείται με διαφάνεια και ισότητα προς όλους τους δημότες, έναν δήμο που θα έχει στην ίδια θέση τόσο την πόλη όσο και τα χωριά της, που σήμερα παρουσιάζουν εικόνα εγκατάλειψης.

Θα δουλέψουμε όλοι μαζί για αυτό.

Αγαπητοί συνδημότες ζητώ την ψήφο σας για να μπορέσω να αγωνιστώ για το όραμά μου που πιστεύω ότι είναι και το δικό σας όραμα.

Για ανάπτυξη σε όλους τους τομείς, για την επίλυση των μικρών καθημερινών προβλημάτων που θα μας προσφέρουν καλύτερη ποιότητα ζωής, αλλά και τις παρεμβάσεις και τα έργα που θα κάνουν τον δήμο μας να πάει μπροστά και να μην είναι ουραγός και θεατής των εξελίξεων, άλλα πρωταγωνιστής.

Έναν δήμο που θα πάρει την θέση που του αξίζει. Σε αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας!

Γι’ αυτό σας καλώ να έρθετε όλοι μαζί μας, να αγωνιστούμε, για να καθορίσουμε την μοίρα του τόπου μας.

Μόνος μας αντίπαλος είναι τα προβλήματα του τόπου!

Η εμπιστοσύνη σας είναι δέσμευση για μένα να υπηρετήσω τις ανάγκες σας και τις ανάγκες του δήμου με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ) ΣΑΜΠΑΛΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ
KIN.: 6932 610596