- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ο Νίκος Ιωάννου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Φλώρινας με το συνδυασμό «Φλώρινα, τόπος ζωής μας»

Ονομάζομαι Ιωάννου Νικόλαος, του Κυριάκου και της Ιουλιέτας Παναγιωτίδου.

Είμαι τελειόφοιτος του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, μιλάω άπταιστα την αγγλική και γερμανική γλώσσα και αποφάσισα για πρώτη φορά να θέσω υποψηφιότητα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως δημοτικός σύμβουλος, με τον συνδυασμό «Φλώρινα, τόπος ζωή μας» του υποψηφίου δημάρχου Γιαννάκη Βασίλη.

Η απόφασή μου αυτή δεν είναι απόφαση στιγμής. Στηρίζεται στη θέλησή μου να συνεισφέρω τα μέγιστα στη βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μου. Ο αγώνας μας επίσης θα δικαιωθεί μόνο αν καταφέρουμε και κρατήσουμε την νεολαία μας στον τόπο μας, όταν αξιοποιήσουμε τον φυσικό μας πλούτο και προσελκύσουμε τουρίστες να μας επισκεφθούν, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Μόνο όταν η τοπική οικονομία αυξηθεί και οι επαγγελματίες δούνε ξανά γεμάτα τα καταστήματά τους. Το γνωρίζω καλά, μιας και εργάζομαι κι εγώ ως ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της άθλησης.

Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω επίσης πως με τον αθλητισμό ασχολούμαι χρόνια, καθώς υπήρξα δάσκαλος χειμερινού σκι και πρωταθλητής στον στίβο, με διακρίσεις σε πανελλαδικό επίπεδο, ενώ είμαι απόφοιτος ιδιωτικής σχολής personal trainer. Ωστόσο, ουσιαστική ανάπτυξη χωρίς σεβασμό και αξιοποίηση του πολιτισμού μας, δεν μπορεί να υπάρξει. Ως πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Νέοι Ορίζοντες» Σιταριάς Φλώρινας, αλλά και ως μέλος του οργανισμού Mediterranean Folklore Organization, οργανισμός που προάγει σε πανευρωπαϊκό επίπεδο την πολιτιστική κληρονομιά των κρατών, υποστηρίζω θερμά πως ο πολιτισμός μάς ανοίγει νέες ευκαιρίες για την αναβάθμιση του τόπου μας.

Έχοντας ως στόχο πως οι δημότες Φλώρινας αξίζουν να είναι στην πρώτη γραμμή των γεγονότων, θέλω να αγωνιστώ ώστε να βάλουμε όλοι μαζί τη σφραγίδα για την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας. Σε αυτόν τον αγώνα σας θέλω συμμάχους μου. Γιατί οι σπουδαίοι αγώνες κερδίζονται μόνο αν έχεις δίπλα σου σπουδαίους ανθρώπους!