- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Παρουσίαση του προγράμματος «Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωκοινοβουλίου» από τους μαθητές του 2ου ΓΕ.Λ στους μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ Φλώρινας

Το 1ο ΕΠΑ.Λ Φλώρινας επισκέφτηκε ομάδα μαθητών του 2ου ΓΕ.Λ Φλώρινας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωκοινοβουλίου», με την συντονίστρια του προγράμματος, εκπαιδευτικό κ. Μελισίδου Ρίτσα, την εκπαιδευτικό κ. Τόλη Θεοδώρα και τον επικεφαλής του Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας κ. Κωνσταντίνο Στεργίου.

Οι μαθητές του 2ου ΓΕ.Λ Φλώρινας με μεράκι, δημιουργικότητα, μεθοδικότητα και συνεργασία έκαναν παρουσίαση του προγράμματος στους μαθητές του ΕΠΑ.Λ. Μέσω του προγράμματος οι μαθητές των δύο σχολείων αλληλεπίδρασαν και επικοινώνησαν. Οι μαθητές του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αυτή καλείται να αντιμετωπίσει, το ρόλο και τις αρμοδιότητες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καθώς και για τις δράσεις του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας και του Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές του 2ου ΓΕ.Λ Φλώρινας για την ουσιαστική και σοβαρή παρουσίαση του προγράμματος και στις καθηγήτριές τους κ. Μελισίδου Ρίτσα και κ. Τόλη Θεοδώρα.

Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Κωνσταντίνο Στεργίου για την εμπεριστατωμένη ενημέρωση για τις δράσεις του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας και του Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας.

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑ.Λ Φλώρινας