- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Προτάσεις για την τοπική αγορά της Φλώρινας από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Ιωάννη Παρδάλη

Λίγες μέρες απέμειναν για τις Δημοτικές εκλογές και θέλω να επικοινωνήσω ξανά με όλους τους διαδικτυακούς και όχι μόνο φίλους.

Με αυτήν την επιστολή δεν κάνω δήλωση υποψηφιότητας, καθώς είναι ήδη γνωστά όλα τα ονόματα των συνδημοτών μου, που αποφάσισαν να θέσουν υποψηφιότητα στις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης.

Κατά την προσωπική μου γνώμη, οι Δημοτικές εκλογές είναι πιο σημαντικές ακόμα και από τις εθνικές εκλογές . Ο λόγος είναι ότι αυτοί που θα εκλεγούν θα αποφασίσουν για τη λειτουργία της πόλης μας και θα επηρεάσουν την καθημερινότητα μας σε σημαντικό βαθμό.

Ο λόγος της δικής μου υποψηφιότητας δεν έχει να κάνει με καμία προσωπική φιλοδοξία αλλά πηγάζει από την αγανάκτηση, που μου έχει προκαλέσει η υπάρχουσα δημοτική αρχή με την παντελή της απουσία από τα καθημερινά προβλήματα του Δήμου και από την διάθεση μου να ασχοληθώ με όλες τις δυνάμεις μου για την επίλυση των πολλών προβλημάτων που υπάρχουν στον Δήμο μας.

Δεν θέλω να σας παρουσιάσω το βιογραφικό μου, καθώς δεν κάνω αίτηση στον ΑΣΕΠ για κάποια θέση. Θέλω να καταθέσω κάποιες από τις θέσεις και προτάσεις που έχω.

Ακούω συνέχεια για ανάπτυξη του τουρισμού και την προσέλκυση τουριστών στην πόλη μας. Θεωρώ, ότι πρέπει να δώσουμε πολύ μεγάλη έμφαση στο να «βγουν» από τα σπίτια τους οι Φλωρινιώτες και να στηρίξουν την τοπική αγορά και ταυτόχρονα να προβληθεί η πόλη μας και η αγορά της στους επισκέπτες. Αυτό μπορεί να γίνει με διάφορα φεστιβάλ και μικρές διοργανώσεις (events) σε γειτονιές με πολύ μικρό κόστος και την συμμετοχή των τοπικών καταστημάτων.

Τέτοια φεστιβάλ μπορεί να είναι:

Γευσιγνωσίας, Κρασιού, Μπύρας, Μουσικής, Ανθοκομίας, Βιβλίου, Ζωγραφικής, Χορού, Ποίησης και πολλά άλλα.

Παράλληλα, η συνεργασία με την Σχολή Καλών Τεχνών και τους φοιτητές της για τον καλλωπισμό της πόλης μας θα συμβάλλει θετικά στην προβολή της και στην προσέλκυση περισσότερων τουριστών.

Πρωτίστως οι Φλωρινιώτες πρέπει να στηρίξουμε την τοπική αγορά και με την σειρά της η τοπική αγορά πρέπει να προσελκύσει τους δημότες με χαμηλότερες τιμές και ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση.

ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ;

Πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι προς το συμφέρον όλων μας να αναπτυχθεί και να στηριχθεί η τοπική αγορά, γιατί ΚΑΙ θέσεις εργασίας θα προσφέρει ΚΑΙ καλύτερες αποδοχές στους εργαζόμενους αλλά ΚΑΙ καλύτερη εικόνα της πόλης μας στους επισκέπτες.

Δεσμεύομαι, ότι θα προφέρω όλο τον χρόνο, τις δυνάμεις και τις γνώσεις μου ώστε να υλοποιηθούν όλα τα παραπάνω και όχι μόνο.

Όλα αυτά θα γίνουν με της δική σας υποστήριξη στον συνδυασμό ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και τον υποψήφιο δήμαρχο Στάθη Κωνσταντινίδη , που ξέρει να δίνει λόγο σε όλους τους υποψηφίους , ώστε να εφαρμόσουν τις προτάσεις τους για το καλό του Δήμου μας.

Με Τιμή

Παρδάλης Σωτ. Ιωάννης
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό
ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ