- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Στέφανος Μπίρος: «Ο συνδυασμός μας βασίζεται στην στήριξη της τοπικής κοινωνίας και όχι των κομμάτων»

Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε τα δημοσιεύματα του τύπου σχετικά με τη δήθεν στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στο συνδυασμό μας. Έκπληξη γιατί κάτι τέτοιο είναι ψευδές και είναι πέρα από κάθε φιλοσοφία, τόσο εμού, όσο και των συνεργατών μου.

Ο συνδυασμός «Δημιουργική Πορεία – Κοινωνική Συνεργασία» δημιουργήθηκε από ανθρώπους εκτός κομματικών γραμμών. Είναι ένας συνδυασμός πολυσυλλεκτικός, ανεξάρτητος, χωρίς «ταμπέλες» και «χρώματα».

Βασίζεται στην στήριξη της τοπικής κοινωνίας και μόνο και όχι των κομμάτων. Είναι ένας συνδυασμός ανοιχτός σε όλους τους πολίτες απ’ όπου κι αν προέρχονται. Αυτό, άλλωστε, αποδεικνύεται και από τη σύνθεση του ψηφοδελτίου μας.

Μακριά, λοιπόν, από μας δημοσιεύματα και στηρίξεις «εκ του πονηρού».

Διαβεβαιώνουμε για άλλη μια φορά τους πολίτες του Δήμου Φλώρινας πως παραμένουμε προσηλωμένοι στις βασικές αρχές της δημιουργίας του συνδυασμού μας, όπως η πολυσυλλεκτικότητα και η ανεξαρτησία, και τους καλούμε να σταθούν δίπλα μας και να στηρίξουν τις προτάσεις μας. Άλλωστε, μοναδικός μας στόχος είναι να υπηρετήσουμε τους συμπολίτες μας και να οδηγήσουμε τον Δήμο Φλώρινας σε ένα καλύτερο μέλλον. Όλοι μαζί, ενωμένοι!

Στέφανος Μπίρος

Υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας

Επικεφαλής συνδυασμού «Δημιουργική Πορεία – Κοινωνική Συνεργασία»