- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήρια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείο Ιτέας

Με αναβίωση του παραδοσιακού γάμου, των ηθών και εθίμων, έκλεισε και η φετινή σχολική χρονιά.

Ήταν μια υπέροχη εκδήλωση. Μια εκδήλωση για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι.

Μετά την αναπαράσταση ακολούθησε χορός, προσφέρθηκαν πολλά εδέσματα σε όλον τον κόσμο και αναμνηστικά δωράκια στα παιδιά της ΣΤ ‘ τάξης, ενώ ο σύλλογος μας προσέφερε ένα αναμνηστικό δώρο στον εκπαιδευτικό και νεοεκλεγέντα δήμαρχο Βασίλη Γιαννάκη.

Θέλουμε να εκφράσουμε, λοιπόν, τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στους μικρούς «ηθοποιούς», αλλά και στους εκπαιδευτικούς κα Ελένη Μικροπούλου και κ. Βασίλη Γιαννάκη που είχα την επιμέλεια της συγκεκριμένης δράσης.

Στο σημείο αυτό οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον διευθυντή του σχολείου μας κ. Κωνσταντίνο Μαραγγό και όλους τους εκπαιδευτικούς για την αγάπη και τις γνώσεις που έδωσαν στα παιδιά μας στη διάρκεια όλης της χρονιάς.

Επίσης, την κα Θεοδώρα Βάσιου, υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, και τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Γιάννη Πέσσιο που μας έκαναν την τιμή και παραβρέθηκαν στην εκδήλωση

Ευχαριστούμε ακόμα τους χορηγούς μας Αφοί Αναστασίου, Δινάκη, Ιωάννου, Ντίνα για την δωρεά των αναψυκτικών, τον Μίμη Πολατίδη για τα κεμπάπια και την ορχήστρα Μουσικόραμα που πλαισίωσε μουσικά την εκδήλωση.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους γονείς και τα μέλη του Συλλόγου που είναι πάντα κοντά μας και στηρίζουν την κάθε προσπάθειά μας.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή σταδιοδρομία στα δεκατρία παιδιά που θα συνεχίσουν στο Γυμνάσιο!

Καλό καλοκαίρι σε όλους μας!

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ιτέας ευχαριστεί την πρόεδρο της εταιρείας «Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας Α.Ε.» κα Βαλίνα Ρόζα, για την προσφορά εκατό (100) καρεκλών για τη θεατρική αίθουσα του σχολείου μας, αλλά και τη γενικότερη στήριξή της στις δράσεις και προσπάθειες μας.

Η κίνησή της αυτή χαροποίησε ιδιαίτερα και εμάς και τα παιδιά μας και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο, γνωρίζοντας πως έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που μας νοιάζονται και μας αγαπούν.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.