- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η «2η Γιορτή της Φύσης» στο Ξινό Νερό

Η 1η γιορτή της φύσης ολοκληρώθηκε με επιτυχία έτσι λοιπόν και φέτος συνεχίζουμε με πολύ διάθεση και μεράκι για την 2η γιορτή της φύσης.

Σας περιμένουμε παλιούς και νέους φίλους από ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 21 ΜEΧΡΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ να περάσουμε μαζί ένα τριήμερο γεμάτο με εξορμήσεις στο δάσος για συλλογή μανιταριών, αναζήτηση τρούφας και άγριων βοτάνων.

Τα βράδια στην κεντρική πλατεία του χωρίου θα δοκιμάσουμε γευστικές μανιταρολιχουδιές και παραδοσιακά φαγητά που θα μαγειρέψουν για εμάς οι γυναίκες του χωριού και γνωστοί σεφ της περιοχής. Όλα αυτά συνοδεία εκλεκτών κρασιών από τα οινοποιία της περιοχής μας. Τις βραδιές μουσικά θα ντύσουν ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΑΒΑΣΙΛΗΣ με την ΟΡΧΗΣΤΡΑ του και οι ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ στον ίδιο χώρο παράλληλα.

Θα λειτουργήσει έκθεση με παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής και του μελισσοκομικού συλλόγου Ξινού Νερού. Φυσικά θέση στην γιορτή έχουν και οι μικροί μας φίλοι που και αυτοί θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν με δραστηριότητες που έχει επιμεληθεί ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!