- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ηλεκτρονικές εγγραφές για το σχολικό έτος 2019-2020 στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Φλώρινας

Οι μαθητές που επιθυμούν να εγγραφούν στο σχολείο μας για το σχολικό έτος 2019-2020 και δεν έχουν υποβάλλει ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής έως τις 17 Ιουνίου 2019, μπορούν να υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής» από τις 25 Ιουνίου 2019 έως και τις 28 Ιουνίου 2019 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr

(Για να γίνει η αίτηση, είναι απαραίτητη η χρήση των κωδικών του taxis-net)

Η αίτηση γίνεται κανονικά από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο από οποιονδήποτε Ηλεκτρονικό Υπολογιστή. Σε περίπωση που ο ενδιαφερόμενος χρειάζεται κάποια βοήθεια στην συμπλήρωσή της, αλλά και για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Σχολείο, μπορεί να επικοινωνεί στο 2385-0-44733 ή να προσέρχονται στο σχολείο κατά τις απογευματινές ώρες τις εργάσιμες ημέρες (3ο χλμ Φλώρινας-Νίκης, όπισθεν Σχολής Καλώς Τεχνών).

Επίσης μπορούν να επισκέπτοναι και την ιστοσελίδα του σχολείου: http://epal-esp-florin.flo.sch.gr/site/

Σημειώνουμε ότι το Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Φλώρινας είναι ένα νέο δυναμικό σχολείο, το οποίο απευθύνεται σε μαθητές εργαζόμενους, ανέργους, επαγγελματίες, κυρίως ενήλικες, που ενδιαφέρονται να φοιτήσουν, για να λάβουν Πτυχίο με πιστοποιημένη και καταξιωμένη επαγγελματική κατάρτιση αλλά και απολυτήριο Λυκείου.

Επίσης για όσους το επιθυμούν υπάρχει και η δυνατότητα πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Το Εσπερινό ΕΠΑΛ Φλώρινας προσεγγίζει με ευαισθησία, σεβασμό και διακριτικότητα τις ιδιαίτερες ανάγκες των μαθητών μας, και η λειτουργία του σχολείου προσαρμόζεται έτσι ώστε να μπορεί να τις εξυπηρετήσει στον μέγιστο δυνατό βαθμό.

Μέσα σε αυτή την οικονομική κρίση δίνει διέξοδο και δημιουργεί ορίζοντες, αισιοδοξία, στόχους και προοπτικές με την ουσιαστική συμβολή του επιστημονικά εξειδικευμένου και ιδιαίτερα έμπειρου εκπαιδευτικού προσωπικού και των πλήρως εξοπλισμένων εργαστηρίων που διαθέτει.

Για το επόμενο σχολικό έτος στο Σχολείο μας θα λειτουργήσουν οι εξής τομείς: