- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Αγορές των τρίτεκνων οικογενειών στα στρατιωτικά πρατήρια

Σύμφωνα με το υπ’  αριθ. Φ 449 Α /7/1070913/12-6-2019  έγγραφο του Γενικού Επιτελείου Στρατού, μετά την υπογραφή σχετικής Απόφασης από  τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνου Ρήγα, ικανοποιεί χρόνιο σχετικό αίτημα των τρίτεκνων οικογενειών, για αγορές στα στρατιωτικά πρατήρια της χώρας.

Ο Πάνος Ρήγας φυσικά γνωρίζει πολύ καλά ότι η κίνηση αυτή αποτελεί μεγάλη βοήθεια για τις τρίτεκνες οικογένειες  και κυρίως στην επαρχία όπου πολλές τρίτεκνες οικογένειες  προσπαθούν με δυσκολία να τα βγάλουν πέρα.

Ταυτόχρονα, όμως η κίνηση αυτή όπως μας επισημάνθηκε από στρατιωτικούς θα αποτελέσει και μεγάλη στήριξη για τα ίδια τα πρατήρια που θα δουν αύξηση στα έσοδα τους.

Όπως σημείωσε και ο ίδιος ο Πάνος Ρήγας:«Μετά την υπογραφή υπουργικής απόφασης, θα επιτρέπεται από εδώ και στο εξής η είσοδος των ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ  στα στρατιωτικά πρατήρια της χώρας».

Οι  Τρίτεκνοι  με την κάρτα  μέλους του Συλλόγου θεωρημένη  και με την Αστυνομική τους ταυτότητα (για την ταυτοπροσωπία), δύνανται να ψωνίζουν στα  στρατιωτικά πρατήρια της χώρας.

Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου να θεωρήσουν τις κάρτες μέλους.

                       ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ                                                  ΟΙ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ

               ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ                          ΜΑΙΡΗ ΔΑΝΙΗΛΙΔΟΥ  

               ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΟΥΓΙΑ                                               ΕΛΕΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ