- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Πέτη Πέρκα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ο πόλος των προοδευτικών δυνάμεων στη χώρα» (video)

Την πρότασή της για την επόμενη μέρα της Φλώρινας παρουσιάζει σε συνέντευξή της στο neaflorina.gr η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτη Πέρκα.

«Λείπουν αρκετά από τη Φλώρινα και θα πρέπει να κάνουμε και την αυτοκριτική μας και έτσι να σχεδιάσουμε το μέλλον» υποστηρίζει η κα Πέρκα και αναλύει το πλάνο της για τον αγροτικό τομέα και τους νέους αγρότες, την ανάδειξη της παρθένας φύσης και του περιβάλλοντος της περιοχής, την ενέργεια, στη στήριξη των επιχειρηματιών και την εκμετάλλευση της γεωστρατηγικής θέσης της Φλώρινας.

«Θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω και να κάνω ότι καλύτερο για το νομό. Τα προηγούμενα χρόνια δεν ήμουν βουλευτής, αλλά όσο μπορούσα έχω βοηθήσει από όποιες θέσεις κι αν ήμουν» υπογραμμίζει στη συνέχεια και ζητά τη συνεργασία όλων των φορέων, απ’ όποιον πολιτικό χώρο κι αν προέρχονται.

Η κα Πέρκα αναφέρεται και στην πρόσφατη ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Φλώρινα, δηλώνοντας ενθουσιασμένη «από το πώς ο κόσμος τον αγκάλιασε και από τον παλμό της συγκέντρωσης. Κάτι που μας κάνει να ελπίζουμε πως ο κόσμος έχει καταλάβει ότι αυτός είναι ο πρωθυπουργός που μπορεί να δώσει μία νέα ώθηση στη χώρα».

Χαρακτηρίζει, παράλληλα, ανεξήγητο το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, αλλά δηλώνει πως το συμπέρασμα που αποκομίζει από τις επισκέψεις της στις κοινότητες της Φλώρινας είναι ότι «οι περισσότεροι συμπολίτες μας έχουν κρίση, έχουν μνήμη, ξέρουν ακριβώς τι έχει συμβεί στη χώρα και έχουν και προτάσεις για το πώς μπορούμε να βγούμε απ’ αυτό».

«Δε σωθήκαμε» αναφέρει στη συνέχεια. «Έχουμε όμως έναν ενάρετο κύκλο, όπως φαίνεται και από τις αγορές. Και αν συνεχίσουμε αυτήν την πορεία, θα φανούν πολύ σύντομα τα αποτελέσματα και στους πολίτες».

Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στέκεται και στο θέμα των δημοσκοπήσεων επισημαίνοντας πως «έχουν χάσει την αξιοπιστία τους και έχουν γίνει ένα εργαλείο χειραγώγησης του λαού. Και εκεί είναι το δικό μας έλλειμμα επικοινωνίας. Δεν έχουμε ΜΜΕ δικά μας, αλλά έχουμε μαζί μας τον λαό».

Καταλήγοντας η κα Πέρκα τονίζει με έμφαση πως «ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ο πόλος των προοδευτικών δυνάμεων στη χώρα και αυτό έχει κατοχυρωθεί και στις πρόσφατες ευρωεκλογές», ενώ σημειώνει πως στις εθνικές εκλογές «το σημαντικό είναι ο ψηφοφόρος να επιλέξει το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και εν συνεχεία εμένα, για να βοηθήσω τον τόπο μας να έχει δυνατή φωνή στη Βουλή».