- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας

Συνεδριάζει την Τρίτη, στις 11 το πρωί στην Κοζάνη, η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

  1. Έγκριση πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης.
  2. Παράταση Προθεσμίας Περαίωσης του έργου: «Ασφαλτόστρωση οδού στην περιοχή «Γιάτσοβο» Φλώρινας».
  3. Παράταση Προθεσμίας Περαίωσης του έργου: «Κατασκευή γέφυρας διάβασης ποταμού Γεροποτάμου στην Τ.Κ. Νεοχωρακίου».
  4. Παράταση Προθεσμίας Περαίωσης του έργου: «Συντήρηση εξωτερικών κουφωμάτων Δικαστικού Μεγάρου Φλώρινας».
  5. Παράταση Προθεσμίας Περαίωσης του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ».
  6. Παράταση Προθεσμίας Περαίωσης του έργου: «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ Δ.ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ».
  7. Έγκριση 2ου ΑΠΕ και 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης του έργου: «Κατασκευή γέφυρας διάβασης ποταμού Γεροποτάμου στην Τ.Κ. Μελίτης».
  8.  Έγκριση 2ου ΑΠΕ και 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης του έργου: «Κατασκευή γέφυρας διάβασης ποταμού Γεροποτάμου στην Τ.Κ. Νεοχωρακίου».
  9. Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την ανανέωση SSL πιστοποιητικού για τις ανάγκες της Δ/νσης Διαφάνειας & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
  10. Διάθεση πίστωσης για το έργο «Επείγουσες εργασίες στον παράπλευρο δημοτικό δρόμο του 383 υδατορέματος στο αγρόκτημα Τ.Κ. Πενταβρύσου Δήμου Εορδαίας»
  11. Έγκριση δαπάνης για την υλοποίηση του έργου : «Ασφαλτόστρωση δρόμου Κλεισούρας – Βλάστη».
  12. Έγκριση άσκησης μονομερούς δικαιώματος προαίρεσης για την χρονική επέκταση των συμβάσεων μεταφοράς μαθητών σε σχολικές μονάδες της ΠΕ Γρεβενών του σχολικού έτους 2018-2019.
  13. Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΗΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΠΙΛΟΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΟΨΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ Plug-n-Harvest», προϋπολογισμού 20.931,20 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% καθώς και την έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών.
  14. Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΟΘΟΝΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΗΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ Plug-n-Harvest», προϋπολογισμού 9.999,36 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% καθώς και την έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών.
  15. Έγκριση με απευθείας ανάθεση των εργασιών συντήρησης και επισκευής των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων κτιρίων για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Π.Ε. Φλώρινας για το έτος 2019.
  16. Έγκριση με απευθείας ανάθεση της προμήθειας υλικών συντήρησης και επισκευής των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων κτιρίων για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Π.Ε. Φλώρινας για το έτος 2019.
  17. Έγκριση ή μη της διαδικασίας της απευθείας ανάθεσης και της κατακύρωσης σε ανάδοχο της προμήθειας Γεωτρύπανου μονού χειριστή.
  18. Τροποποίηση της υπ’ αριθμό 1007/19 απόφασης της οικονομικής επιτροπής.
  19. Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής εργασιών και παροχής υπηρεσιών αποχιονισμού Επαρχιακού Δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης 2018-2019.
  20. Έγκριση της απευθείας ανάθεσης, που αφορά την συνδιοργάνωση της Π.Ε. Κοζάνης με τον Πολιτιστικό Ορειβατικό Φυσιολατρικό Σύλλογο Γουλών, στον παραλίμνιο δρόμο.
  21. Έγκριση της απευθείας ανάθεσης, που αφορά την συνδιοργάνωση της Π.Ε. Κοζάνης με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καπνοχωρίου «Ο Άγιος Γεώργιος», στην ετήσια εκδήλωση – θεσμό «9η γιορτή πατάτας».
  22. Έγκριση της απευθείας ανάθεσης, που αφορά την συνδιοργάνωση της Π.Ε. Κοζάνης με τον σύλλογο Κρητών και Φίλων Κρήτης στην ετήσια πολιτιστική εκδήλωση «Κρητικά 2019», που θα πραγματοποιήσει ο στις 7 Σεπτεμβρίου 2019.
  23. Έγκριση όρων χρησιδανείου για την παραχώρηση χρήσης χώρου στο κτήριο της Π.Ε. Φλώρινας.
  24. Έγκριση τηςς απευθείας ανάθεσης για την ανανέωση των ετήσιων συμβολαίων υποστήριξης των νέων Προγραμμάτων Δημοσίων Έργων: ACE ERP eCM – Μελέτη / Κοστολόγηση, ACE ERP eCM – Κατασκευή και ACE ERP eCM – ΣΑΥ – ΦΑΥ.
  25. Έγκριση του πρακτικού V (κατακύρωσης) του διαγωνισμού παροχής υπηρεσιών καθαριότητας των υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας έδρας-ΖΕΠ και των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (ΤΜΗΜΑ 1).