- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ώρα για επιστροφή στη δράση

Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, τα πρωταθλήματα ξαναμπαίνουν σε ροή

Πάνω που τα πρωταθλήματα άρχισαν να μπαίνουν σε μία σταθερή ροή, ήρθε η διακοπή λόγω των υποχρεώσεων για τις εθνικές ομάδες και λίγο η λάμψη χάθηκε. Ωστόσο, ευτυχώς το κενό είναι μόλις για μία εβδομάδα και από το προσεχές Σαββατοκύριακο, η δράση στο κορυφαίο συλλογικό επιστρέφει, και μαζί του επιστρέφει και το αγαπημένο ελληνικό πρωτάθλημα.

Όπως συμβαίνει με όλα της πρώτης γραμμής γεγονότα, έτσι και με την ελληνική Super League 1, το betmasters.gr κάθε μέρα θα γεμίζει τη λίστα των αναλύσεων και των προγνωστικών του, οπότε έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τα κορυφαία ματς σετο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής που είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο.

Εύκολο(;) έργο πριν από την Τότεναμ

Το βράδυ του Σαββάτου ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραΐσκάκης» φιλοξενεί τη νεοφώτιστη ομάδα του Βόλου που ήδη όμως έχει προλάβει να κάνει δύο «μπαμ», αφού μπόρεσε στην πρεμιέρα νικήσει τον Πανιώνιο εκτός έδρας και μετά να νικήσει και τον Άρη. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν τον τελευταίο τους αγώνα πριν από το ματς με την Τότεναμ για το Champions League. Όπως φανερώνουν και οι αποδόσεις, το έργο για τον Ολυμπιακό αναμένεται βατό.

Πάντως δεν ισχύει το ίδιο και για τον έτερο διεκδικητή του τίτλου, αφού ο ΠΑΟΚ έχει εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες πέρυσι ήταν από τις λίγες ομάδες που έκοψαν βαθμούς από τον «Δικέφαλο» και το ίδιο θέλουν να κάνουν και φέτος. Η δυσκολία της αποστολής της ομάδας του Αμπέλ Φερέιρα, αποδεικνύεται και από το γεγονός, οι τιμές που κυκλοφορούν για πιθανή νίκη του, είναι σχετικά υψηλές.

Ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη

Πάντως, το ματς της αγωνιστικής διεξάγεται την Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης» εκεί όπου ο Άρης φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό. Οι Θεσσαλονικείς ακόμα δεν έχουν βρει τον διάδοχο του Σάββα Παντελίδη, αλλά όπως και οι «πράσινοι» δεν έχουν βρει ούτε την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Φυσιολογικά, λοιπόν, το παιχνίδι και για τις δύο ομάδες αντιμετωπίζεται σαν τελικός, αλλά σε αυτόν υπάρχει φαβορί. Αυτό, αν και όχι τόσο ξεκάθαρο, είναι ο Άρης, που λόγω έδρας δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο.

Τέλος, όπως και στον Ολυμπιακό, έτσι και στην περίπτωση της ΑΕΚ, που πλέον θα έχει τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο, το έργο της κόντρα στη Λαμία στο ΟΑΚΑ αναμένεται απλό και μόνο με κάποιο αγωνιστικό… θαύμα μπορεί να την πατήσει.

Δείτε όλα τα προγνωστικά και τις αναλύσεις στο betmasters.gr.