- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Οριστική εγγραφή – αποτελέσματα α΄ φάσης επιλογής σπουδαστών ΔΙΕΚ για το έτος 2019-2020

Από τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης ανακοινώθηκαν τα Αποτελέσματα Α΄Φάσης επιλογής σπουδαστών ΔΙΕΚ για το έτος 2019-2020.

(Για να δείτε το αποτέλεσμα της αίτησής σας, θα πρέπει να κάνετε Είσοδο στο σύστημα https://diek.it.minedu.gov.gr χρησιμοποιώντας το  email και συνθηματικό που ήδη έχετε)

Παρακαλούνται οι επιτυχόντες υποψήφιοι να προσέλθουν απαραιτήτως από τη Δευτέρα 16-09-2019 έως και την Παρασκευή 20-09-2019 μέχρι τις 20:00 μ.μ., στο ΔΙΕΚ  Φλώρινας για να υποβάλουν Αίτηση Οριστικής Εγγραφής.

Η τήρηση της παραπάνω προθεσμίας εγγραφής είναι ΚΡΙΣΙΜΗ. Όσοι επιτυχόντες υποψήφιοι δεν προσέλθουν εντός της καθορισμένης προθεσμίας, αυτόματα θα θεωρηθούν ότι δεν αποδέχονται την εγγραφή τους και τίθενται εκτός της διαδικασίας επιλογής.

Οι επιτυχόντες υποψήφιοι των ΔΙΕΚ που δεν έχουν επιτύχει στην ειδικότητα της 1ης προτίμησής τους, έχουν δικαίωμα κατά την εγγραφή τους να αιτηθούν ΒΕΛΤΙΩΣΗ, ώστε να διεκδικήσουν την εισαγωγή τους σε τμήμα υψηλότερης προτίμησης κατά την επιλογή επιλαχόντων βάση μορίων.

Απαραίτητα Δικαιολογητικά
Οι επιτυχόντες υποψήφιοι οφείλουν να προσκομίσουν (αν δεν το έχουν κάνει ήδη):

Περισσότερες πληροφορίες εδώ