- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Στον ΠΑΣ Φλώρινα ο Δημήτρης Βλαδίκας

Το Δ.Σ του Π.Α.Σ Φλώρινα με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Βλαδίκα!

Ο εικοσιέναχρονος βραχύσωμος επιθετικός – επιτελικός μέσος συμφώνησε και τα βρήκε εύκολα με τους ερυθρόλευκους της Φλώρινας και τέθηκε αμέσως στη διάθεση του προπονητικού επιτελείου του Π.Α.Σ προσθέτοντας στο υπάρχων υλικό ένα πολυεργαλείο!

Ο με καταγωγή από το Περδίκκα Πτολεμαΐδας ποδοσφαιριστής είναι γνωστός στη Δυτική Μακεδονία και όχι μόνο για την πλούσια ποδοσφαιρική του δράση.

Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Περδίκκα Πτολεμαΐδας. Επόμενος σταθμός η Ακαδημία του Ατρόμητου Πτολεμαΐδας. Πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Θυελλας Φιλώτα όπου μαζί της  αγωνίστηκε δεκαπέντε φορές στη Γ Εθνική.

Έκανε το μπαμ γιατί πήρε μεταγραφή στην ομάδα U19 του ΠΑΟΚ. Αργότερα πήρε μεταγραφή στη U20 της Π.Α.Ε Καλλονής και έδωσε και εκεί ποδοσφαιρικές μάχες αγωνιζόμενος στη Super League.Γύρισε στον Εορδαικό έπαιξε με τα κιτρινοπράσινα της Πτολεμαΐδας και μετά στην ΑΕΠ Καραγιαννίων. Αγωνίστηκε και στον Ερμή Αμυνταίου στη Γ’ Εθνική  και με την ομάδα του Α.Ο Τσιλιβή της Ζακύνθου απ όπου και μεταγράφηκε.

Διακρίνεται για το αγωνιστικό πάθος του και την πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση.

Δημήτρη καλωσόρισες στην ομάδα του Π.Α.Σ Φλώρινα.