- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση και διενέργεια εκλογών στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας

ΠΡΟΣ: Γονείς & Κηδεμόνες 3ου Δημοτικού Σχολείου

ΘΕΜΑ: ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΜΕΛΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων σας προκαλεί στην ετήσια Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση όπου θα πραγματοποιηθούν και εκλογές για την ανάδειξη των μελών του διοικητικού συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Ως ημερομηνία για τη γενική συνέλευση ορίζεται η Δευτέρα 14 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 στον χώρο του σχολείου. Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία, η Γενική Συνέλευση,θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα (Δευτέρα 14 Οκτωβρίου) και ώρα 18:00 στον ίδιο  χώρο με τα παρόντα μέλη.

ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

1)Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης 4)Διοικητικός Απολογισμός-Προγραμματισμός
2) Απολογισμός δράσης του Δ.Σ. για τα σχολικά έτη 2017-2018 και 2018-2019 5) Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
3) Οικονομικός Απολογισμός 6) Διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Στη Συνέλευση συμμετέχουν όλοι οι Γονείς του σχολείου σύμφωνα με το Ν. 2621/98.

Δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται, έχουν όλοι οι γονείς που είναι οικονομικά τακτοποιημένοι καθώς και οι γονείς της Α’ τάξης του σχολικού έτους 2019-2020. (Μπορούν να ψηφίσουν και να ψηφιστούν και οι δύο γονείς εφόσον είναι οικονομικά τακτοποιημένοι με δυο συνδρομές).

Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο φυσικά πρόσωπα όχι νομικά πρόσωπα.

Κάθε γονέας έχει μία ψήφο, ανεξάρτητα πόσα παιδιά έχει στη Σχολική Μονάδα που λειτουργεί ο Σύλλογος.

Δεν ψηφίζει κάποιος γονέας αντί άλλου με εξουσιοδότηση.

Η ψηφοφορία γίνεται πάντοτε με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου δημόσιου εγγράφου.

Η προθεσμία για την υποβολή των υποψηφιοτήτων για τις εκλογές, είτε για μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου είτε για μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής,είναι μέχρι την Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 15:00. Αιτήσεις πέραν της προθεσμίας δε θα γίνονται δεκτές.

Αιτήσεις υποψηφιότητας μπορείτε να προμηθευτείτε από τον υποδιευθυντή του σχολείου κο Τριανταφυλλίδη Λεωνίδα (κατά τις ώρες λειτουργίας του σχολείου), από τον Σύλλογο Γονέων με υπεύθυνο τον κο Τσιούλη Κων/νο κιν.6945337988 και από τη σελίδα μας στο Facebook.

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατίθενται στον υποδιευθυντή του σχολείου κο Τριανταφυλλίδη Λεωνίδα (κατά τις ώρες λειτουργίας του σχολείου),στον Σύλλογο Γονέων με υπεύθυνο τον κο Τσιούλη Κων/νο κιν.6945337988, και με email στο sgk3dflorinas@gmail.com.

Με εκτίμηση εκ μέρους του Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Μάργαρης Κων/νος
Η Γραμματέας
Βανταλή Ιωάννα