- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η Αναστασία Δόλιου υποψήφια στις εκλογές του ΤΕΕ με τη Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών – ΔΚΜ/ΤΔΜ

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,

την Κυριακή 3 Νοεμβρίου θα λάβουν χώρα οι εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας για την ανάδειξη των οργάνων του σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο. Το ΤΕΕ αποτελεί τον μεγαλύτερο επιστημονικό φορέα της χώρας, γεγονός που δίνει στις εκλογές αυτές ιδιαίτερη σημασία.

Η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών – Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας, αφουγκραζόμενη την αγωνία και την ανησυχία των συναδέλφων για την απραγία του περιφερειακού τμήματος τα τελευταία χρόνια, αλλά και τη δύσκολη συγκυρία στην οποία έχει περιέλθει η Δυτική Μακεδονία και κατ’ επέκταση οι μηχανικοί της, συγκρότησε ένα ψηφοδέλτιο αντιπροσωπευτικό του φάσματος δραστηριοποίησης των μηχανικών, με σκοπό τη δημιουργία ενός πιο παραγωγικού, πιο αποτελεσματικού, πιο χρήσιμου και πιο χρηστικού Περιφερειακού Τμήματος.

Ενός Περιφερειακού Τμήματος που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα δρώμενα της περιοχής, θα συμβάλει στη διασφάλιση των συμφερόντων όλων των συναδέλφων μηχανικών, ενώνοντας δυνάμεις, αναδεικνύοντας στελέχη, δίνοντας πνοή και προοπτική στη Δυτική Μακεδονία και κατ’ επέκταση στη χώρα.

Πιστεύουμε στο δυναμικό της περιοχής μας και στις δυνατότητες των μηχανικών μας, οι οποίοι, παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο, μπορούν να συμβάλλουν στην παραγωγική ανασυγκρότηση της περιφέρειας μας.

Θέλουμε τους μηχανικούς πρωταγωνιστές στις εξελίξεις!

Η επόμενη μέρα χρειάζεται συνεννόηση, δουλειά, συνεργασίες, μακριά από τακτικισμούς, διχασμούς και πόλωση των συναδέλφων.

Είναι υποχρέωση όλων των μηχανικών να δώσουμε ένα δυναμικό παρών στις εκλογές του ΤΕΕ στις 3 Νοέμβρη! Η δική σας προσέλευση και συμμετοχή θα καταστήσει πιο ηχηρή τη φωνή της νέας διοίκησης!

Η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών είναι εδώ, έτοιμη να αναλάβει την ευθύνη αυτή και σε ρόλο ρυθμιστή να συμβάλει στη δημιουργία ενός Περιφερειακού Τμήματος αναβαθμισμένου, λειτουργικού και φιλικού προς όλους τους μηχανικούς!

Το ΤΕΕ είναι το σπίτι μας, πρέπει να το προστατεύσουμε και να το αναδείξουμε! Μόνο ΟΛΟΙ μαζί μπορούμε και αυτό θα κάνουμε.

Ενώνουμε Δυνάμεις!

Ανοίγουμε Δρόμους!

Με μεγάλη χαρά και τιμή, λοιπόν, ανακοινώνω τη συμμετοχή μου στις εκλογές του ΤΕΕ, με το ψηφοδέλτιο της ΔΚΜ/ΤΔΜ (Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών), ως υποψήφια για την Αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας, εκπροσωπώντας το Νομό Φλώρινας.

Είμαι 30 ετών και κατάγομαι από τη Μελίτη Φλώρινας. Είμαι παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών. Είμαι διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός του ΑΠΘ και μέλος του ΤΕΕ/ΤΔΜ από το 2013.  Έχω εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα στο Τμήμα Παραγωγής της εταιρίας Pami και στο Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου της εταιρίας Tottis Foods. Στα πλαίσια της πρακτικής μου άσκησης εργάστηκα στη ΔΕΥΑΦ  καθώς και στο project SMARt CHP του ΑΠΘ (κινητή μονάδα αεριοποίησης αγροτικών υπολειμμάτων για συμπαραγωγή θερμότητας και ηλεκτρισμού). Έχω άριστη γνώση Αγγλικών και Η/Υ και έχω διακριθεί με το βραβείο «Η μεγάλη στιγμή για τη παιδεία» της Eurobank EFG και με το βραβείο Κων/νου Κατσέα για την συγγραφή καλύτερης μελέτης «επί πλουτοπαραγωγικών θεμάτων της Μακεδονίας». Έχω ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για θέματα περιβάλλοντος, ανακύκλωσης, διαχείρισης αποβλήτων και εξοικονόμησης πόρων και ενέργειας και παρακολουθώ σχετικά επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες.

Ζητώ την στήριξη των φίλων και συναδέλφων μηχανικών και επιδιώκω την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι νέοι μηχανικοί κατά την είσοδο τους στην αγορά εργασίας καθώς και των ενεργειακών και περιβαλλοντικών ζητημάτων της περιοχής.

Αναστασία Δόλιου

Χημικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Τηλ.: 6973793459

e-mail: doliouanastasia@gmail.com

in: Anastasia Doliou