- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η ΒΙΟΦΛΩ παρουσιάζει τη… μαύρη μουστάρδα! (videos, pics)

STREET FOOD = ποδοσφαιρική κουλτούρα

BIOFLO LTD = γευστική κουλτούρα

Μια από τις συνήθειες των οπαδών σε όλο τον κόσμο, είναι το καθιερωμένο street food το οποίο αποτελεί μια βασική ιεροτελεστία για κάθε παρέα που παρακολουθεί έναν αγώνα.

Πολλές ομάδες προκειμένου να αναβαθμίσουν τις παροχές εστίασης λειτουργούν τα νέα canteens πρωτότυπης κατασκευής τα οποία λειτουργούν καθημερινά και προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους τομείς φαγητού και καφέ.

Η ΒΙΟΦΛΩ ΕΠΕ συνυφασμένη με την γαστρονομική κουλτούρα έδωσε το παρόν με την ΜΑΥΡΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, θέλοντας να αποτελέσει ένα από τα κομμάτια που συμπληρώνουν το γηπεδικό παζλ.

Σύμφωνα με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Dressing και Σος,  οι βασιλικοί σεφ συνδύαζαν 35 υλικά σε ένα μπολ, το οποίο περιείχε μέχρι και πράσινα πέταλα  πανάκριβων και σπάνιων βρώσιμων λουλουδιών.

Η ΒΙΟΦΛΩ ΕΠΕ δημιούργησε την ΜΑΥΡΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, με την οποία ξεφεύγεις από το συναίσθημα της οικειότητας που προκαλούν οι άλλες μουστάρδες.

Η ΜΑΥΡΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ σε γυάλινο βαζάκι, με στιβαρό στιλ και ήπιο άρωμα, δίνει το παρόν της στον περιβάλλοντα χώρου των γηπέδων.

Οι παίχτες των ομάδων βάζουν γκολ και η ΜΑΥΡΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ το παιχνίδισμα στην καθημερινότητα της γεύσης.