- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Τρία χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο για την Σ.Α.Λ.Φ. σε αγώνα Κλειστού Χώρου Ολυμπιακού και Σύνθετου τόξου (pics)

Με τρία χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο επέστρεψε η αποστολή της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας από τον Αγώνα Κλειστού Χώρου Ολυμπιακού και Σύνθετου τόξου OLYMPUS ARCHERY SERIES που συνδιοργάνωσαν η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, ο Δήμος Δίου Ολύμπου και ο Γ.Α.Σ. ΄΄Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ΄΄ στο κλειστό γυμναστήριο Αγίου Σπυρίδωνα Πιερίας. Η ΣΑΛ Φλώρινας συμμετείχε με δεκατρείς αθλητές.

Η ΣΙΚΟΥ Άννα στον πρώτο της αγώνα, αγωνίστηκε στην κατηγορία Ολυμπιακό τόξο (RECURVE) Νέων Γυναικών Β΄ (18m) με μια εξαιρετική εμφάνιση ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο.

Ο ΣΙΣΚΟΣ Ιωάννης επίσης πρώτη φορά σε αγώνα κλειστού χώρου, κατατάχθηκε στην 1η θέση της κατηγορίας Εφήβων Β΄(18m) Ολυμπιακού Τόξου (RECURVE) και απέσπασε το Χρυσό μετάλλιο.

Στην κατηγορία Σύνθετου Τόξου Ανδρών Β’ (COMPΟUND) ο ΜΑΡΓΑΡΗΣ Κωνσταντίνος εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην νέα κατηγορία και απέσπασε το χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας του.

Τέλος η ΚΕΣΙΔΟΥ Άννα που αγωνίστηκε στην κατηγορία Ολυμπιακό Τόξο Γυναικών Β’ (18 m) κατατάχτηκε στη δεύτερη θέση και κέρδισε το αργυρό μετάλλιο.

Σε ότι αφορά τις άλλες συμμετοχές της Λέσχης μας, στην κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου (RECURVE) Ανδρών Β΄(18m) ο ΜΠΟΣΔΕΛΕΚΙΔΗΣ Παντελής κατατάχθηκε στην 17η θέση, ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ Σταύρος στην 18η και ο ΠΑΠΟΥΤΖΗΣ Λάζαρος στην 21η.

Στην κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου (RECURVE) Γυναικών Β΄(18m) η ΤΣΩΤΣΟΥ Ελένη κατατάχτηκε στην 8η θέση, η ΜΠΑΖΟΠΟΥΛΟΥ Δήμητρα στην 9η και η ΣΙΓΚΙΝΗ Μαϊλίντα στην 10η θέση.

Στην κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου (RECURVE) Παίδων Β΄(18m) ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Αχίλλιος κατέλαβε την 5η θέση, στην κατηγορία Κορασίδων η ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ Γλυκερία την 5η θέση και στην κατηγορία Παμπαίδων ο ΗΛΙΑΣ Αλέξανδρος επίσης την 5η θέση.

Η παρουσία των αθλητών της ΣΑΛΦ ήταν εξαιρετική εάν ληφθεί υπόψη ότι δεν έγινε κατάλληλη προετοιμασία λόγω μη έγκαιρης εξασφάλισης προπονητικών συνθηκών σε αγώνες Κλειστού Χώρου.

Το Δ.Σ. εκφράζει τα συγχαρητήριά του σε όλους τους αθλητές για τις επιδόσεις τους.

 

Για το Δ.Σ.

ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ