- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

ΣΕΟΦ: Μιλώντας για την ορειβασία σε μαθητές και μαθήτριες του 2ου ΓΕΛ Φλώρινας

Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του Σ.Ε.Ο Φλώρινας, της Ορειβασίας, της Αναρρίχησης και γενικότερα των δράσεων του Συλλόγου σε μαθητές και μαθήτριες του 2ου ΓΕΛ Φλώρινας στα πλαίσια του μαθήματος Project με θέμα «Εξαρτήσεις και τρόποι πρόληψης» μετά από πρόσκληση της διδάσκουσας κας Λαζαρίδου Ελένης.

Τον Σ.Ε.Ο.Φ και τις δράσεις του παρουσίασαν ο Πρόεδρος του κος Τσιώτας Ιωάννης και ο Γ.Γραμματέας του κος Όροβας Χρήστος ενώ γενικότερα για την Ορειβασία και την Αναρρίχηση μίλησε η Εκπαιδεύτρια Αναρρίχησης της Ε.Ο.Ο.Α κα Κουσιπέτκου Φανή και ο υπεύθυνος των τμημάτων Αναρρίχησης του Συλλόγου κος Πριμπέλης Ιωάννης.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν για τις δυνατότητες άθλησης και ψυχαγωγίας που προσφέρει η ορειβασία, η αναρρίχηση και οι δραστηριότητες βουνού γενικότερα και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε για προβολή σχετικής ταινίας και διοργάνωσης πεζοπορίας στα κοντινά στην Φλώρινα ορειβατικά μονοπάτια.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Διεύθυνση του 2ου ΓΕΛ και την διδάσκουσα κα Λαζαρίδου για την πρόσκληση και την ευκαιρία που μας έδωσαν να μιλήσουμε για την ορειβασία και τις σχετικές δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου, τον εθελοντισμό και την αγάπη προς την φύση γενικότερα. Ευχόμαστε να έχουμε συχνά την ευκαιρία να απευθυνόμαστε σε τέτοιο νεανικό και ενθουσιώδες κοινό όπως αυτό του 2ου ΓΕΛ Φλώρινας.

Το ΔΣ του ΣΕΟΦ