- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συγχαρητήριο μήνυμα της Πέτης Πέρκα για την πρόκριση τεσσάρων αθλητών/τριων του Α.Ο.Φ. στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Αποδίδω τα θερμά μου συγχαρητήρια και τον μεγάλο μου θαυμασμό στους τέσσερις νεαρούς αθλητές/τριες του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας, Άγγελο Αντωνιάδη (Δίαθλο), Νεφέλη Τίτα (Δίαθλο), Σπύρο Παπαδόπουλο (Δρ.Αντοχής) και Έλενα Ιωάννου (Δρ.Αντοχής) για την πρόκριση για συμμετοχή στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Λωζάνης 2020.

Οι κόποι σας, οι αδιάκοπες προσπάθειες των γονιών σας αλλά και η συνεχής υποστήριξη και καθοδήγηση του προπονητή σας Χ. Τίτα, σας οδήγησαν στην ύψιστη τιμή για αθλητή, να εκπροσωπήσετε τη χώρα μας και να αναδείξετε την χιονοδρομική παράδοση της περιοχής μας, που επιμένει να στέλνει χιονοδρόμους στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Επίσης, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας, που στήριξαν και συνεχίζουν να υποστηρίζουν το αθλητικό γίγνεσθαι του τόπου μας.

Πλέον, με αυτή σας την επιτυχία υποχρεώνετε την πολιτεία, τις τοπικές αρχές και όλους/ες εμάς να φροντίσουμε για την ενίσχυση και υποστήριξη της αθλητικής/προπονητικής και ψυχαγωγικής διάστασης της Φλώρινας, με τη δημιουργία υποδομών για την ανάδειξη ακόμα περισσότερων νέων αθλητών στην μεγάλη γκάμα αθλημάτων που διεξάγονται στην περιοχή μας.

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας

Αναπλ. Τομεάρχης Μεταφορών

Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα