- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Βγήκαν τα αποτελέσματα για τα voucher της κοινωφελούς εργασίας

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι εκδόθηκε η απόφαση για το ποιοι ωφελούμενοι του κοινωφελούς προγράμματος των 8.933 ατόμων στους δήμους δικαιούνται επιταγές κατάρτισης στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης του ΟΕΑΔ με αριθμό 3/2019.

Η επιταγή κατάρτισης αφορά στην οικονομική αξία ποσού έως 768 ευρώ καθώς και της πιστοποίησης των επαγγελματικών γνώσεων και δεξιοτήτων πληροφορικής που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος κατάρτισης από τους ωφελούμενους ύψους 60 ευρώ.

Δικαίωμα συμμετοχής στη Δράση έχουν οι συμμετέχοντες στα προγράμματα κοινωφελούς χαρακτήρα της Δημόσιας Πρόσκλησης Νο 3/2019 του ΟΑΕΔ που έχουν τοποθετηθεί σε θέσεις απασχόλησης και έχουν επιλέξει να παρακολουθήσουν τα προγράμματα κατάρτισης. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα κατάρτισης είναι διάρκειας 120 ωρών και περιλαμβάνει τρία επίπεδα γνώσεων: στοιχειώδεις, βασικές, προχωρημένες. Οι ωφελούμενοι που θα επιλέξουν να το παρακολουθήσουν θα συμμετάσχουν, μετά το πέρας του, σε εξετάσεις πιστοποίησης στις γνώσεις και δεξιότητες Πληροφορικής

Στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος κατάρτισης θα παρακολουθήσουν και κύκλο σεμιναρίου με θέμα «Κοινωνική Οικονομία και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα».

Δείτε την απόφαση