- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Βόλεϊ: Κλείδωσε την 3η θέση στο πρωτάθλημα Νεανίδων της ΕΣΠΕΜ ο Αριστέας… Ήττες για Κορασίδες και Παγκορασίδες

Κλείδωσε την 3η θέση στο πρωτάθλημα Νεανίδων της ΕΣΠΕΜ ο Αριστέας

Με φόντο την κατάκτηση της 3ης θέσηςστο πρωτάθλημα Νεανίδων της ΕΣΠΕΜ, αγωνίστηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (1/12) Αρίων Πτολεμαΐδος και Αριστέας Φιλώτα-Αμυνταίου, με την ομάδα του Δήμου Αμυνταίου να επικρατεί με καθαρό σκόρ (3-0 σετ).

Οι παίκτριες του Αριστέα με στοχευμένες επιθετικά ενέργειες αλλά και με καλή υποδοχή, δεν επέτρεψαν στην ομάδα της Πτολεμαΐδας, να αμφισβητήσει την ανωτερότητα τους στον αγωνιστικό χώρο, παίρνοντας τη νίκη και παράλληλα την 3η τιμητική θέση στην Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας.

Διαιτητές:Νάνος – Λαναράς

Σετ: 18-25, 22-25, 13-25

Αρίων Πτολεμαΐδος: Τσακουράκη Μ., Λιούρη, Πιτυριγκα, Βερίκοκου, Κούρτη, Κουτσουπιά, Κουτρούκη, Ιτσκου, Ιωαννίδου, Κάβουρα, Τσακουράκη Ε., Καραμανίδου, Λήττα.

Αριστέας Φιλώτα-Αμυνταίου ( Ακριτίδης Β.) : Δεληδιαμαντή, Καπετανάκη, Κατσουπάκη Μ., Κατσουπάκη Ε., Κερασίδου Λαζαρίδου, Μπαλί Μ., Μπαλί Φ., Σεμιζογλου, Χαραλαμπίδου.

 

Πήρε το τοπικό ντέρμπι ο Ήφαιστος Φλώρινας στις Παγκορασίδες

Τον Ήφαιστο Φλώρινας φιλοξένησε το μεσημέρι της Κυριακής (1/12), ο Αριστέας Φιλώτα-Αμυνταίου για την  2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΜ, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σετ.

Οι παίκτριες του Αριστέα, απέδωσαν κατά διαστήματα καλό βόλεϊ, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό, για να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση, καθώς η ομάδα της Φλώρινας διέθεται επιθετικό πλουραλισμό, κερδίζοντας πολλές μάχες κοντά στο φιλέ και χτίζοντας από τα μέσα του κάθε σετ, διαφορά ασφαλείας.

Διαιτητές: Παπατριανταφύλλου – Τότλη.

Σετ: 15-25, 15-25, 14-25

Αριστέας Φιλώτα-Αμυνταίου ( Ακριτίδης Β.): Θεολογίδου, Βεράνη, Βολτσίνη Δ., Σεμιζογλου, Μπαλι, Βολτσίνη Γ., Τοκμακίδου.

Ηφαιστος Φλώρινας (Βελιάνης Θ.): Γκετιου, Μήνου, Κυριακίδου, Ξανθοπούλου Α., Ξανθοπούλου Κ., Καμπατνιτσάκη, Ιωαννίδου, Λουκά, Μπέλλη, Μιχαήλ (L), Γεωργοπούλου (L), Σταθοπούλου, Χρόνη, Καπάνταη.

Δεν άντεξαν στην Πτολεμαΐδα οι Κορασίδες του Αριστέα

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε ο Αριστέας Φιλώτα-Αμυνταίου το Σάββατο (30/11) στην Πτολεμαΐδα, από τον τοπικό Αρίωνα, σπάζοντας την παράδοση που τον ήθελε να φεύγει νικητής την τελευταία 2ετία.

Η ομάδα του Β. Ακριτίδη με εξαίρεση το δεύτερο σετ, δεν παρουσιάστηκε ιδιαιτέρως ανταγωνιστική στο παρκέ, δίνοντας πολλές ευκαιρίες για πόντους στον Αρίωνα, ο οποίος και τις αξιοποίησε στο έπακρον, κατακτώντας και τα τρία σετ.

Διαιτητές: Τότλη – Παπαδοπούλου

Σετ: 25-10, 25-17, 25-13.

Αρίων Πτολεμαίδος (Κούρτης Ι.) :Μυλώνα, Συμεωνίδου, Κούρτη, Κουτσουπιά, Κουτρούδη, Σαχπατσίδου, Ίτσκου, Παλληκαρίδου, Κάβουρα, Λιούρη, Αράπη,Καραίσκου.

Αριστέας Φιλώτα-Αμυνταίου ( Ακριτίδης Β.): Κατσουπάκη Ε., Κατσουπάκη Μ., Βολτσίνη Δ., Βολτσίνη Γ., Κερασίδου, Καπετανάκη, Σεμίζογλου, Μπάλι Φ., Μπάλι Μ., Λαζαρίδου, Χαραλαμπίδου.