- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στον Shogun

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και ο σύλλογος μας ο Α.Π.Σ. Φλώρινας SHOGUN πραγματοποίησε τις καθιερωμένες προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών των αθλητών και των αθλητριών στο γυμναστήριο του Συλλόγου την Κυριακή 26.06.2016 από τις 11:00΄π΄μ -13:00΄μ΄μ και από 13:00μ΄μ-15:00μ΄μ Οι αθλητές ήταν χωρισμένοι σε δύο τμήματα σύμφωνα με την ηλικία και τη ζώνη τους  .Οι εξετάσεις αφορούσαν αθλητές και αθλήτριες και των 7 τμημάτων του Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ  SHOGUN Φλώρινας – Κλεινών – Αμμοχωρίου – Ιτέας – Αρμενοχωρίου  Βεύης και Πρεσπών.

Αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να ανέβουν ακόμη ένα σκαλί στα αθλήματα που έχουν επιλέξει και ακολουθούν.

Η εξεταστική διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερη δυσκολία οι εξεταζόμενοι. Χάριν στην εξαντλητική προετοιμασία από τους δασκάλους τους, οι οποίοι εκτιμώντας τις δυνατότητες του κάθε αθλητή τους προετοίμασε άριστα και στο θεωρητικό αλλά και στο τεχνικό κομμάτι.

Την επιτροπή  που αποτελούσαν οι δάσκαλοι στο πρώτο τμήμα ήταν οι εξής:

Ο Τεχνικός Σύμβουλος του Συλλόγου

Κούσιας Αντώνιος 2 DAN.

Πανίδης Ανέστης 1 DAN.

Οι εξεταζόμενοι ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία και ανέβηκαν ένα ακόμη σκαλοπάτι.

Το 2ο τμήμα των αθλημάτων ξεκίνησε στις 13:00 μμ με τους παρακάτω εξεταστές:

Πρώïος Σταύρος 8 DAN.

Χρόνης Δημήτριος  2 DAN.

Τσώμης Νικόλαος  1 DAN.

Πανίδης Ανέστης  1 DAN.

Τσώτσος Χρήστος  1 DAN.

Κωνσταντιίδης Χρήστος Μαύρη Ζώνη

Οι εξεταζόμενοι ολοκλήρωσαν επίσης με επιτυχία σε θεωρία και τεχνική. Η εξεταστική διαδικασία έγινε υπό την επίβλεψη του Τεχνικού Συμβούλου του Συλλόγου Κ. Βουλγαρίδης  Αθανάσιος 7 DAN.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους !!!!!!!!!!!!!!

Με τιμή

Tο Δ.Σ του Συλλόγου

shogun2 shogun3