- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Νέα εποχή στην ενημέρωση…

Ήταν Νοέμβριος του 2010 όταν το «Νέα Φλώρινα» με τη μορφή blog μπήκε στην καθημερινότητά μας με στόχο να προσφέρει καθημερινή και έγκυρη ενημέρωση.

Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι. Μέρα με τη μέρα καταβαλλόταν η μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια, ώστε να φτάσουμε στο σήμερα. Η δική σας εμπιστοσύνη σε αυτή την προσπάθεια ήταν συγκινητική, όπως και η αγάπη με την οποία περιβάλλεται το όλο εγχείρημα.

Νοιώθω την υποχρέωση να σας ευχαριστήσω όλους για την καθημερινή στήριξη σας. Εσείς, οι αναγνώστες μας, μας καθιερώσατε στο χώρο του ηλεκτρονικού Τύπου. Εσείς μας δώσατε την ώθηση να προσφέρουμε διαρκώς το καλύτερο, να είμαστε σε όλα τα μικρά και μεγάλα γεγονότα του τόπου μας, να δώσουμε «φωνή» σε σας τους ίδιους.

Πλέον, μετά από 5 χρόνια και 7 μήνες, ήρθε η ώρα να πάμε ένα βήμα παραπέρα. Να προχωρήσουμε σε μια νέα εποχή. Το «Νέα Φλώρινα» αλλάζει μορφή. Αποτελεί πλέον ένα ολοκληρωμένο ενημερωτικό portal, το οποίο διαρκώς θα ανανεώνεται. Σήμερα, μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση, μέχρι να το δείτε στην ολοκληρωμένη του μορφή τις επόμενες μέρες.

Η μορφή αλλάζει, αυτό όμως που δεν αλλάζει – και ούτε θα αλλάξει – είναι η συνέπεια μας απέναντι σας για καθημερινή ενημέρωση. Ή μάλλον θα αλλάξει, αλλά προς το καλύτερο.

Η σημερινή μέρα αποτελεί, λοιπόν, το τέλος μιας εποχής και την απαρχή μιας νέας, περισσότερο δημιουργικής.

Σας καλωσορίζω στο www.neaflorina.gr!

Γιώργος Περιβολάρης