- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

4η μεταγραφή του Π.Α.Σ. Φλώρινα ο Ηρακλής Μωυσιάδης

Οι άνθρωποι του Π.Α.Σ Φλώρινα με χαρά ανακοινώνουν την μεταγραφή του Ηρακλή Μωυσιάδη στους «ερυθρόλευκους» της Φλώρινας.

Ο Ηρακλής ξεκίνησε από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Μέγα Αλέξανδρου Φλώρινας. Το σπάνιο ταλέντο που διαθέτει τον έστειλε σε ηλικία μόλις δεκαεπτά ετών (17) μεταγραφή στην ομάδα της U20 του Π.Α.Σ Γιάννινα. Πήρε ευκαιρίες, έπαιξε εκεί τιμώντας τη φανέλα του Άγιαξ της Ηπείρου και αργότερα μεταπήδησε στην ομάδα του Καλπακίου και αμέσως μετά στην ομάδα του Π.Α.Ο Κόνιτσας. Ένας τραυματισμός πριν από πέντε χρόνια ήταν η αιτία να γυρίσει «σπίτι» και να παίζει πια στην ομάδα που τον ανέδειξε  τον  Μέγα Αλέξανδρο Φλώρινας.

Ευθύς εξαρχής ήταν ένας από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους της ομάδος του Π.Α.Σ Φλώρινα καθώς, παρότι στρατεύσιμος Σμηνίτης στην 3η ΜΣΕΠ, πέρσι και όχι μόνο, είχε μια πάρα πολύ καλή χρονιά με τα κιτρινόμαυρα του Μέγα Αλέξανδρου Φλώρινας. Μετά από μια και μόνη συνάντηση οι άνθρωποι του Π.Α.Σ τον έπεισαν να υπογράψει αφού πρώτα του ανάλυσαν το πλάνο της ομάδος. Ο Ηρακλής αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος με μεγάλη επιτυχία καθώς διαθέτει οργανωτικές ικανότητες, ωραία πάσα και έχει την αίσθηση του γκολ στο αίμα του καθώς μπορεί και να αγωνιστεί και ως ακραίος επιθετικός. Ανεβαίνει σχετικά εύκολα στα αντίπαλα καρέ και δημιουργεί συχνά με τις ενέργειες του πανικό στις αντίπαλες άμυνες. Είναι ένα καλλιεργημένο, χαμογελαστό παιδί και ευγενικό παλικάρι που μόλις τον γνωρίσεις σε κερδίζει αμέσως.

Ηρακλή καλώς όρισες στην ομάδα μας και ευχόμαστε να γευτείς και εσύ την χαρά αλλά και την περηφάνια που νιώθουμε όσοι ανήκουμε στην ερυθρόλευκη ομάδα της πόλης μας! Στην ομάδα του Π.Α.Σ Φλώρινα που έχει φετινό στόχο… μόνο τηn κορυφή!
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!