- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Απόψε η εκδήλωση «Πατρίδων Γεύσεις»

Τις δυνάμεις τους ενώνουν επτά σύλλογοι της Φλώρινας και διοργανώνουν μια ξεχωριστή εκδήλωση με θέμα «Πατρίδων Γεύσεις» και βασικό περιεχόμενο τη διατροφή, αλλά και το χορό.

Η Εύξεινος Λέσχη Φλώρινας, ο Σύλλογος Θεσσαλών και Φίλων της Θεσσαλίας νομού Φλώρινας, ο Σύνδεσμος Μοναστηριωτών και των Πέριξ Εν Φλωρίνη «Η Ελπίς», ο Σύλλογος Κιουταχειωτών και Μικρασιατών Φλώρινας «Ο Άγιος Μηνάς», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φλώρινας «Η Παράδοση», ο Σύλλογος Κρητών και Φίλων Κρήτης νομού Φλώρινας «Οι Ετεοκρήτες» και ο ΠΜΑΣ Σκοπιάς «Αμύντας» διοργανώνουν την εκδήλωση σήμερα Κυριακή 3 Ιουλίου και ώρα 18.30.

Η έναρξη θα γίνει με ομιλία του καθηγητή του τμήματος βιολογίας του Α.Π.Θ., Θωμά Σαββίδη, στην αίθουσα «Θ. Αγγελόπουλος» του Πολιτιστικού Κέντρου.

Αμέσως μετά, έξω από το κτήριο της Ευξείνου Λέσχης θα προσφερθούν εδέσματα από τον κάθε σύλλογο και θα εμφανιστούν χορευτικά συγκροτήματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως, παράλληλα, θα γίνεται συγκέντρωση ειδών καθαριότητας και ατομικής υγιεινής και τρόφιμα που θα διατεθούν, μέσω της Μητρόπολης, σε άπορους συμπολίτες μας.