- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Εγγραφές παιδιών στα ΚΔΑΠμεΑ δήμου Φλώρινας

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με Αναπηρία καλεί τα μέλη του που επιθυμούν την εγγραφή των παιδιών τους στο ΚΔΑΠμεΑ (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία) Δήμου Φλώρινας να ολοκληρώσουν την διαδικασία εγγραφής διότι καταληκτικη ημερομηνία είναι η 29/07/2016.

Μετά από ανακοίνωση της Κοινωφελής Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας (13/7/2016) «Στον ιστότοπο της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (www.eetaa.gr) έχει αναρτηθεί η πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος απευθυνόμενη στις μητέρες οι οποίες επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους σε Δομές παροχής φροντίδας και φιλοξενίας νηπίων και ατόμων με αναπηρία.

Οι αιτήσεις των μητέρων υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση (http://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2016/index.html), τα δικαιολογητικά συμμετοχής μαζί με την εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης μπορούν να υποβάλλονται το χρονικό διάστημα από 12.07.2016 έως 29.07.2016 και μόνο ταχυδρομικά ή με υπηρεσίες ταχυμεταφοράς (courier) προς τα Γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.

Προς διευκόλυνσή τους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας (υπεύθυνη κ. Κεσίδου Αφροδίτη) για περαιτέρω πληροφορίες στο τηλ. 2385044555 και τις ώρες 08:00π.μ. – 14:00μ.μ. όπως και για την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης και αποστολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών συμμετοχής (δ/νση Πρώην Στρατόπεδο Τάγαρη)

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος                   Η Γραμματέας

Σιδηροπούλου Αγνή          Σουμελίδου Ιορδάνα