- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Για τις διακοπές νερού…

Θα ήθελα να απευθυνθώ στους υπεύθυνους που ανοίγουν και κλείνουν το νερό στη πόλη. Γιατί δεν καταλαβαίνετε ότι κλείνοντας το νερό εντελώς δεν καταφέρνετε τίποτα; Το μόνο που καταφέρνετε είναι ζημίες σε σωλήνες και το όποιο νερό που νομίζετε ότι έχετε εξοικονομήσει. Χάνετε διπλάσια στις ζημιές στις σωληνώσεις της πόλης και στο νερό που αφήνει το κάθε νοικοκυριό να τρέξει έτσι ώστε να καθαρίσει από τις βρωμιές των βλαβών.

Χώρια που αυτές τις διακοπές τις κάνετε τις περισσότερες φορές απροειδοποίητα, με αποτέλεσμα να παθαίνουν ζημιές οι σωληνώσεις και τα πλυντήρια μας στα ίδια μας τα σπίτια!

Μέχρι πότε θα συνεχίσετε, είτε ονομάζεστε Δ.Ε.Υ.Α.Φ. είτε ονομάζεστε Δ.Ε.Η., ή οτιδήποτε άλλο ονομάζεστε, να ταλαιπωρείτε τους πολίτες φτιάχνοντας, γκρεμίζοντας, ξαναφτιάχνοντας, ξαναγκρεμίζοντας και τελικά μπαλώνοντας οτιδήποτε φτιάχνετε σε αυτή τη χώρα. Αυτό το πράγμα υπάρχει από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου στην Ελλάδα και πολύ φοβάμαι ότι δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Έλεος πια.

Υ.Γ. Αντί να το κλείνετε το νερό εντελώς, μήπως απλά να χαμηλώνετε την πίεση – ένταση του νερού και έτσι να αποφεύγονται οι ζημίες; Λέω μήπως…

Αναγνώστρια