- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ολοκληρώνονται οι εγγραφές σε ΚΔΑΠ και παιδικούς σταθμούς του δήμου Φλώρινας

Από 13 Ιουλίου μέχρι και 28 Ιουλίου οι αιτήσεις για δωρεάν φιλοξενία σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς και  κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών

Ο Δήμος Φλώρινας συνεχίζει την επιτυχημένη δράση για παροχή δωρεάν φιλοξενίας στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς και στα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.

Από την Τετάρτη 13 Ιουλίου μέχρι και την Πέμπτη 28 Ιουλίου, καθημερινά, από 08:00 μέχρι τις 21:00 οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνούν με το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Φλώρινας στα τηλέφωνα 2385026474 (εσωτερικό 4) ή να προσέρχονται  στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Φλώρινας στο Σ.Σ. Ιωαννίδη για την υποβολή της αίτησης. 

Για την περίοδο  2016-2017   ο δήμος Φλώρινας  στο πλαίσιο του προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», έχει εξασφαλίσει  και πάλι εκατοντάδες  θέσεις δωρεάν φιλοξενίας, για την παροχή φιλοξενίας και σίτισης στους  παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς και στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και τη στήριξη των άνεργων και  εργαζόμενων γονέων.

 

Προϋποθέσεις υποψηφίων

Σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΕΤΑΑ, οι μητέρες που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα θα πρέπει να πληρούν τις εξής προϋποθέσεις:

Υποβολή της αίτησης και απαραίτητα δικαιολογητικά

Όλοι οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Για μητέρες άνεργες:

Για μητέρες που εργάζονται στον Ιδιωτικό Τομέα:

Για μητέρες Αυτοαπασχολούμενες:

Για μητέρες εγγεγραμμένες στον ΟΓΑ:

 

Όλα τα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν ημερομηνία μεταγενέστερη της 13ης Ιουλίου ΕΚΤΟΣ από την βεβαίωση του ΟΓΑ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα γραφεία του Νομικού Προσώπου του Δήμου Φλώρινας στο τηλέφωνο : 2385026474 (εσωτερικό 4)

για να συμπληρώσουμε μαζί την  «αίτηση συμμετοχής-δήλωσή»  και για να ενημερωθείτε για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.