- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

«Το Σχολείο που θέλεις» θα γίνει πραγματικότητα για το 92ο δημοτικό Θεσσαλονίκης – Ευχαριστήριο προς τους Φλωρινιώτες

Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους στήριξαν τη διαδικασία ψηφοφορίας για την ανάδειξη του Σχολείου μας στην πρώτη θέση στο διαγωνισμό της Coca Cola-Τρία Έψιλον, «Το Σχολείο που θέλεις». Με την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, των μαθητών και των γονέων τους, του Συλλόγου Διδασκόντων και των χιλιάδων ανώνυμων και επώνυμων φίλων μας, το 92ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης κατόρθωσε να κερδίσει την πρώτη θέση στον εν λόγω διαγωνισμό.

Αγαπητές/οί φίλοι σας ενημερώνουμε ότι:

Το 92ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο μιας πυκνοκατοικημένης περιοχής στα όρια των συνοικισμών Κάτω Τούμπας και Χαριλάου. Στο Σχολείο μας λειτουργούν 12 τμήματα Πρωινής Διδασκαλίας, 4 τμήματα Ολοήμερου Προγράμματος και Τμήμα Ένταξης, φιλοξενώντας σήμερα συνολικά 262 μαθητές.

Οι υποδομές, όμως, του διδακτηρίου καθώς και του περιβάλλοντος χώρου, παρουσιάζουν πολλά και σοβαρά προβλήματα, τα οποία χρήζουν  πολλών  και άμεσων παρεμβάσεων όπως:

Ο Διευθυντής του Σχολείου Μποσδελεκίδης Ευστράτιος εκπροσωπώντας την σχολική κοινότητα του 92ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς όσες και όσους φίλους/ες Φλωρινιώτες/σες  στήριξαν την προσπάθεια του Σχολείου μας και δηλώνει ότι, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να εξασφαλίσουμε την καλή διαβίωση και εκπαίδευση των μαθητών μας και για αυτό πρωταρχική σημασία δίνουμε στο υπέρτατο συμφέρον των παιδιών με τις πράξεις μας.

Έχουμε μεγάλες προσδοκίες από το πρόγραμμα και είμαστε σίγουροι ότι οι μαθητές μας με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, τον Σεπτέμβριο του 2016, θα έχουν ένα όμορφο, ευχάριστο, φιλικό, ασφαλές, σχολικό περιβάλλον.

Με τις θερμότερες ευχαριστίες προς όλους.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Ευστράτιος Μποσδελεκίδης