- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Σύλληψη τεσσάρων ατόμων για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στη Φλώρινα και στην Καστοριά

Στην πρώτη περίπτωση, χθες (04-07-2016) το βράδυ στο Αμύνταιο Φλώρινας, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας συνέλαβαν 39χρονο ημεδαπό, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σ΄αυτόν βρέθηκαν στην κατοχή του μικροποσότητες κοκαΐνης και ηρωίνης, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Στη δεύτερη περίπτωση, σήμερα (05-07-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες  σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, συνέλαβαν δύο (2) ημεδαπές γυναίκες, 30 και 36 χρονών, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σ΄αυτές, βρέθηκαν στην κατοχή τους  μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και μεθαδόνης αντίστοιχα, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Στην τρίτη περίπτωση, χθες (04-07-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Καστοριάς, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς συνέλαβαν 23χρονο ημεδαπό, διότι σε έλεγχο που του πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο (2) δισκία χαπιών, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.