- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές ψυχαγωγικές εκδηλώσεις του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Μελίτης (video)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε  το διήμερο  19-20 Αύγουστου των εκδηλώσεων του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μελίτης.

Με τη μαζική συμμετοχή μαθητών, γονέων και κατοίκων της τοπικής κοινότητας Δ.Δ. Μελίτης, ολοκληρώθηκαν  οι διήμερες καλοκαιρινές ψυχαγωγικές εκδηλώσεις του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Μελίτης.

Της εκδηλώσεις  τίμησαν  με τη παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας κ.  Χρήστος  Μπαρδάκας,  η Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας  κα Όλγα Μούσιου, ο Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινα    κ. Νικόλαος Ευαγγέλου, ο διευθυντής του σχολείου κ. Γιάννης Μίσκας, ο εκπρόσωπος ΑΗΣ  Μελίτης κ. Γεώργιος  Τσεπραηλίδης και τέλος  εκπρόσωποι  διαφόρων φορέων και συλλόγων και εφημερίδων.

Η πρώτη μέρα των εκδηλώσεων  ξεκίνησε  με τις  Παιχνιδο-Ψυχαγωγικές Δραστηριότητες από  την ομάδα των νηπιαγωγών –εθελοντών,  όπου οι μικροί μαθητές συμμετείχαν σε δραστηριότητες (κώνοι, μουσική καρέκλα, σκυταλοδρομίες κ.ά.). Στην συνέχεια ακολούθησε παιδικό πολυθέαμα   με εργαστήρια (δημιουργική απασχόληση, ταχυδακτυλουργοί, μπαλονοκατασκευές, γιγάντιες σαπουνόφουσκες), παραστάσεις – θεάματα (μικρό τσίρκο, κλοουνοπαίχνιδα, όλα του μάγου δύσκολα, καραγκιόζης, ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ, κλόουν, ταχυδακτυλουργοί) και μηχανές (μπουρμπουληθρομηχανή – καπνογόνα, πυροτεχνήματα) όπου οι καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και με την ερμηνεία τους χάρισαν ένα ωραίο θέαμα με άφθονο γέλιο!!!!! Η βραδιά έκλεισε με ελληνική και ξένη μουσική από τον DJ ΛΑΖΑΡΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ όπου διασκέδασε και ξεσήκωσε τα πλήθη.

Η δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων  ξεκίνησε με την παρουσίαση παραδοσιακών χώρων από την Μακεδονία, Ήπειρο, Θράκη, την Κρήτη από  τα παιδικά χορευτικά τμήματα των συλλόγων του Μελιτέα Μελίτης – Νεοχωρακίου – Σιταριάς – Αρμενοχωρίου  κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου.

Πολλά συγχαρητήρια στην  χοροδιδάσκαλο κα  Έλλη Βιδίνη  του Παιδικού  και του Εφηβικού Χορευτικού Τμήμα του Πολιτιστικού τμήματος του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου «Μελιτέας» Μελίτης για το συντονισμό των χορευτικών συγκροτημάτων και το εντυπωσιακό φινάλε με το συρτάκι.

Τέλος  οι εκδηλώσεις έκλεισαν με έντεχνη & λαϊκή βραδιά με  τον Σταύρο Εμπεσλίδη στο μπουζούκι –φωνή και την Εύα Σταμπολίδου  τραγούδι  όπου   την παρέα τους  και  με την εντυπωσιακή τους εμφάνιση ξεσήκωσαν και διασκέδασαν μέχρι αργά  το  κοινό.

Πηγή: radioflorina.gr