- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Επανεκλογή του Κ. Τσαρτσιταλίδη στο Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε

Ευχαριστώ όλους τους συλλόγους Καράτε που συμμετείχαν στις εκλογικές διαδικασίες της ΕΛΟΚ, οι οποίες ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 11/9/2016 με την επανεκλογή μου στο Δ.Σ της Ομοσπονδίας.

Συγχαίρω όλα τα νεοεκλεγέντα μέλη και των τριών παρατάξεων. Η επανεκλογή μου ανάμεσα από ικανά στελέχη του Ελληνικού Ολυμπιακού Καράτε είναι πραγματικά μεγάλη μου τιμή και σας ευχαριστώ έναν – έναν ξεχωριστά για την υποστήριξη σας.

Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και συνεργασία.

Ευχαριστώ επίσης θερμά όλους όσους στήριξαν την υποψηφιότητά μου και με έβαλαν για άλλη μια φορά στο Δ.Σ. Το ίδιο θερμά ευχαριστώ και όλους όσους δεν με ψήφισαν, αλλά μέσα σε ένα κλίμα απόλυτης ενότητας και πολιτισμού, όπως επιβάλετε από τα ήθη της παράταξής μας, συμμετείχαν στην διαδικασία.

Σας διαβεβαιώνω ότι αντιλαμβάνομαι πλήρως την ευθύνη του ρόλου που αναλαμβάνω και θα αγωνιστώ δίπλα σε όλα ανεξαρτήτως τα μέλη του Δ.Σ στην κατεύθυνση που ο Πρόεδρος μας Μπουλούμπασης Χρήστος οδηγεί το Ολυμπιακό πλέον Καράτε και θα συνεχίσω να δίνω καθημερινά μάχες για τις αξίες του Καράτε.

Σε λίγες μέρες, ένα κομβικό Διοικητικό Συμβούλιο όπου θα έρθουν σε σώμα τα νέα μέλη, θα σφραγίσει την λειτουργική αναδιοργάνωση και θα σηματοδοτήσει την πορεία προς ένα Ελληνικό Ολυμπιακό Καράτε πανέτοιμο να ανταποκριθεί στην ιστορική ευθύνη που σύντομα θα αναλάβει, να οδηγήσει δηλαδή το Ελληνικό Καράτε με ασφάλεια και επιτυχία στους Ολυμπιακούς αγώνες το 2020 στο Τόκυο.

Αμέσως μετά το Δ.Σ ξεκινάμε τον αγώνα για να κάνουμε το Καράτε υπόδειγμα οργανωτικής λειτουργίας. Η ποιότητα των στελεχών μας που είχα την τιμή να γνωρίσω καλύτερα τις τελευταίες μέρες και η διάθεσή τους για συμμετοχή και προσφορά, μου δίνουν πρόσθετο κίνητρο και βεβαιότητα ότι όλοι μαζί θα πετύχουμε.

Με τιμή,

Τσαρτσιταλίδης Κίμων