- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ολοκληρώθηκε το 3ο Florina Bike Challenge

Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε το 3ο Florina Bike Challenge στην πόλη της Φλώρινας.

Με σύμμαχο τον καιρό, στις 11:00 δόθηκαν οι εκκινήσεις από το Νέο Πάρκο και για τις δύο αγωνιστικές διαδρομές της εκδήλωσης, τη διαδρομή «Νυμφαίο-Κλεισούρα-Καστοριά-Βίγλα» με 135 χλμ και τη διαδρομή «Ακρίτας» με 65 χλμ.

Στη διαδρομή των 135 χλμ, οι αθλητές ανέβηκαν το Νυμφαίο και την Κλεισούρα, κατέβηκαν στο Δισπηλιό δίπλα από την λίμνη της Καστοριάς, πέρασαν μέσα από την Καστοριά και συνέχισαν προς το Πισοδέρι με τερματισμό το Χ.Κ. Βίγλας.

Στη διαδρομή των 65 χλμ, οι αθλητές ποδηλάτησαν στον κάμπο της Φλώρινας περνώντας μέσα από αρκετά χωριά, όπως Αρμενοχώρι, Αμμοχώρι, Αγ. Βαρθολομαίο κ.ο.κ. προτού φτάσουν στις Άνω Κλεινές, όπου ξεκίνησαν την ανάβαση του Ακρίτα με τερματισμό επίσης το Χ. Κ. Βίγλας.

Οι συνολικές συμμετοχές της εκδήλωσης ήταν 148, εκ των οποίων οι 66 συμμετοχές στη διαδρομή των 135 χλμ και οι 82 στη διαδρομή των 65 χλμ.

Το Florina Bike Challenge αποτέλεσε συνδιοργάνωση της μη κερδοσκοπικής εταιρείας All Cycling, με τον Α.Σ. 1000 Δέντρα και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Η εκδήλωση αυτή δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την αμέριστη συμπαράσταση του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Γεωργίου Αντωνιάδη και του Αστυνομικού Διευθυντή Φλώρινας κ. Δημήτριου Χήρα.

Η διοργάνωση ευχαριστεί τους μεγάλους χορηγούς της εκδήλωσης, τις εταιρίες Ουλιάρη και Βίκος. Επίσης ευχαριστεί τους χορηγούς Ποδηλατόραμα, Cyclist.gr, Μπέλλης, Αυγοδιατροφική, Tuvunu, Brown Coffee, X-treme Stores, Βεγορίτις, Μασούτης, Mega Euronics Φλώρινας, Λόλος, Παλικρούσης Ο.Ε., Μαρία Γούναρη, Έπιπλα Σινάνης.

Tην επικοινωνία της διοργάνωσης ανέλαβαν τα Νέα Φλώρινα, Kozani TV, Ράδιο Λέχοβο και Bike & Sports.

Τα δώρα της κλήρωσης προσέφεραν οι εταιρίες Ποδηλατόραμα, Cyclist.gr, Germanos Κωτόπουλος και Μαρία Γούναρη.

Το πακέτο συμμετοχής των αθλητών περιείχε από ένα εκπτωτικό κουπόνι της εταιρίας Ποδηλατόραμα, ένα εκπτωτικό κουπόνι της εταιρίας Brown Coffee, ένα κουτάκι τσάι Tuvunu και ένα αναμνηστικό δώρο.

Το μεταγωνιστικό γεύμα με 4 ποικιλίες ζυμαρικών συνόδεψαν τα αναψυκτικά της εταιρίας Βίκος, ενώ την παροχή δωρεάν πρωτεΐνης (Egg Pro) για αποκατάσταση παρείχε η εταιρεία Αυγοδιατροφική.

Υποστήριξη κατά τη διάρκεια των αγώνων παρείχαν η ΕΔΟΠΑ, η Ραδιολέσχη Φλώρινας, η ΜΟΦ, το ΕΚΑΒ και το κατάστημα Ποδηλατοκίνηση, ενώ τα καύσιμα των εθελοντών κάλυψε η εταιρία Ουλιάρης. Για την ασφάλεια των αθλητών μερίμνησαν η Τροχαία Φλώρινας, Αμυνταίου και Καστοριάς.

Τους ανεφοδιασμούς των διαδρομών ανέλαβαν οι σύλλογοι Α.Π.Σ. Σογκούν και ο Π.Σ. Καστοριάς «620». Η διοργάνωση ευχαριστεί τους 60 και πλέον εθελοντές που προσέφεραν απλόχερα την βοήθεια και τα χαμόγελα τους για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση μας.

Η διοργάνωση επίσης ευχαριστεί τους αθλητές και αθλήτριες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους, ιδιαίτερα αυτούς που έκαναν εκατοντάδες χιλιόμετρα για να μας συναντήσουν.

Φωτογραφικό υλικό μπορείτε να βρείτε εδώ.

Υπεύθυνος Διοργάνωσης FΒC

Σπύρος Καρατζούλης

14218409_10210513523619159_2043455502_n