- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Τελετή Αγιασμού στο Δημοτικό Σχολείο Μελίτης για το νέο σχολικό έτος

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό έγινε η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2016-2017 τη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016, στο Δημοτικό Σχολείο Μελίτης  παρουσία μαθητών και γονέων στο προαύλιο για να συμμετάσχουν στην επίσημη έναρξη του σχολικού έτους.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο  Πάτερ Γεώργιος, οποίος ανάγνωσε και τις πατρικές ευχές του Σεβ. Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, κ. Θεόκλητου, και τις ευλογίες του για τη νέα σχολική χρονιά και τέλος προσκάλεσε του μαθητές να προσέρθουν στα κατηχητικά.

Ο Διευθυντής  κ. Γιάννης Μίσκας  -μετά τις ευχές- ενημέρωσε τους γονείς για τους νέους εκπαιδευτικούς,  για τις αλλαγές στην παιδεία και συγκεκριμένα στα νέα ωράρια , την λειτουργία των ολοήμερων  και τις ελλείψεις στη μονάδα ενώ  ευχαρίστησε όσους στηρίζουν το έργο και την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου και  εξήρε το έργο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων που με σημαντικές του παρεμβάσεις έδωσε λύσεις σε διάφορα θέματα. Τέλος ο πρόεδρος  του συλλόγου κ. Παντελής Σιέκρης  ενημέρωσε ότι η παρούσα θητεία του Δ.Σ έληξε και σύντομα θα διενεργηθούν  εκλογές  και κάλεσε τους γονείς να είναι πιο ενεργή με το σύλλογο.

wp_20160912_09_13_52_pro wp_20160912_09_18_51_pro