- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήρια επιστολή του απερχόμενου Υποδιοικητή της Π.Υ. Φλώρινας, Επιπυραγού Χρήστου Σ. Σπυρίδη

Μετά την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου Μεταθέσεων Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος, μετατίθεμαι από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας στην οποία υπηρέτησα 3 ½  συναπτά έτη ως Υποδιοικητής, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πτολεμαΐδας ως Διοικητής αυτής.

Αισθάνομαι βαθύτατη την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες  τόσο στους πολίτες του Νομού Φλώρινας όσο και στις στρατιωτικές, πολιτικές  και τοπικές αρχές για την άριστη συνεργασία και την αμέριστη συμπαράσταση τους.

Επίσης οφείλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδίας μου τον Διοικητή της Π.Υ. Φλώρινας για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό μου, καθώς και τους Αξιωματικούς και όλους τους συναδέλφους πυροσβέστες για την άψογη συνεργασία που είχαμε και την αδιάκοπη προσπάθεια αλλά και αφοσίωση τους στο δύσκολο Πυροσβεστικό και Διασωστικό έργο.

Να σας διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω με επαγγελματισμό και αμείωτο ενδιαφέρον  την εκτέλεση των καθηκόντων μου για την αναβάθμιση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας και κατ’ επέκταση  του Πυροσβεστικού Σώματος.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Δικτύωσης της Φλώρινας για τον αντικειμενικό και αποτελεσματικό τρόπο κάλυψης των θεμάτων Πυροσβεστικού ενδιαφέροντος και τη συμμετοχή τους στην βελτίωση της επικοινωνίας μεταξύ της Πυροσβεστικής και  των πολιτών.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ στον καθένα ξεχωριστά υγεία, ατομική και οικογενειακή ευτυχία και ευόδωση στόχων και σκοπών.

Με εκτίμηση

Χρήστος Σ. Σπυρίδης

Επιπυραγός