- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο μήνυμα του νηπιαγωγείου Φιλώτα

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του νηπιαγωγείου Φιλώτα συνεχίζει ακούραστος για δεύτερη σχολική χρονιά το έργο της ανάπλασης του αύλειου χώρου με πολύ προσωπική δουλειά και μόχθο από τα μέλη του ΔΣ, από γονείς ,αλλά και από εθελοντές που προσφέρουν αφιλοκερδώς τις γνώσεις, την τεχνική και το μεράκι τους για την εξωτερική διακόσμηση του νηπιαγωγείου. Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν το αποτέλεσμα αυτής της εθελοντικής ομαδικής δουλειάς.

Η πελώρια, γκρίζα, άχαρη, τσιμεντένια περίφραξη μεταμορφώθηκε σε μια χαρούμενη σχολική κυψέλη με παιδικές παραστάσεις, με την εθελοντική εργασία της κ. Χατζή Μαρίας, κ. Κωνσταντινίδου Γιούλης, Αρβανίτη Ζωής μαθήτριας, κ. Μάχης Κιοσέ, Kωνσταντίνας Κιοσέ, μαθήτριας, οι οποίες υπερέβαλλαν του εαυτού τους, αφιερώνοντας ώρες από τον πολύτιμο χρόνο τους. Το ευχαριστώ είναι λίγο. Πιστεύουμε όμως, πως κέρδισαν από το συναίσθημα της προσφοράς για το κοινωνικό σύνολο και την αγάπη τους προς τα παιδιά, κάτι που το έχουμε τόσο πολύ ανάγκη όλοι μας, στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε στη χώρα μας. Μέσα σε αυτό το πρίσμα, κινήθηκε και η συνεργασία και η σύμπνοια των μελών του ΔΣ του συλλόγου γονέων (Καπετανάκη Τάνιας, Σοφίας Λόη, Μαρίας Λασπά, Μητσάρα Δροσούλας, Σμαρώς Κεχαγιά) αλλά και των γονέων (Μήνας Ταφάκη, Τεφτά Τσουλχάη, Βασιλίνας Ζουγιέβ-Πατρασκάκη, Αναστασίας Σαββάκη), καθώς και των Στρατάκη Δημήτρη, Μιχάλη Μπουζντράκη, Τσουλχάη Κώστα που βοήθησαν, ώστε το όραμα για ένα όμορφο και ελκυστικό σχολικό περιβάλλον να γίνει πράξη. Η προσπάθειά τους θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση, όχι μόνο για το μικρόκοσμο του σχολείου, όπου εκεί τα παιδιά μας ζουν ένα σημαντικό μέρος του χρόνου τους, αλλά και για το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον, καθώς θα πρέπει να ενεργούμε ως συνειδητοποιημένοι ενεργοί πολίτες υπό το πρίσμα της εκούσιας προσφοράς και του εθελοντισμού.

Ευχαριστούμε τη δημοτική αρχή Αμυνταίου και ιδιαίτερα τους αντιδημάρχους κ. Δεληγιαννίδη Στάθη, κ. Χαριτίδη Ευθύμη, καθώς και τον πρόεδρο της δημοτικής ενότητας Φιλώτακ.Μαρκόπουλο Ανέστη για την οικονομική και υλική συνεισφορά τους. Πιστεύουμε πως χωρίς την βοήθεια, τη στήριξη και την ενθάρρυνσή τους δεν θα τα καταφέρναμε.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν ηθικά με την καλοπροαίρετη κριτική τους, δίνοντάς μας κίνητρο να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και ευχόμαστε σε άλλη πρωτοβουλία μας να τους έχουμε μπροστάρηδες στο έργο μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Η προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Φιλώτα, Πουλεκάκη Αικατερίνη

01 02 03 05 06 07 08