- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Το Σαββατοκύριακο η μεγάλη πρόκληση για τη γυναικεία ομάδα των Σαρισών

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο συνεχίζεται το Πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ το Σάββατο 8/10 δίνουν δύο πολύ δύσκολους αγώνες στο Σ.Ε.Φ. Πρώτα το πρωί αντιμετωπίζουν την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα του Ταύρου, που είναι και φέτος το πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Στην συνέχεια παίζουν με τον Ολυμπιακό, μία ομάδα που απαρτίζεται από έμπειρες, όσο και δυνατές αθλήτριες. Την Κυριακή 9/10 στο τρίτο παιχνίδι θα παίξει με τους Φοίνικες Αγ. Σοφίας Πειραιά.

Η ομάδα μας μετά από τις τρεις νίκες που σημείωσε σε ισάριθμους αγώνες θα προσπαθήσει να επαναλάβει τις επιτυχίες και να μείνει σε τροχιά τίτλου. Όλα τα κορίτσια είναι έτοιμα και η ομάδα θα παραταχθεί πλήρης. Η Yuhua Liu θα είναι παρούσα και αναμένεται να οδηγήσει την ομάδα σε νέες νίκες.

Το κλίμα στις ΣΑΡΙΣΕΣ είναι πολύ θετικό και υπάρχει αισιοδοξία για το αποτέλεσμα. Ο προπονητής Γιάννης Κορδούτης δήλωσε πως τα κορίτσια είναι έτοιμα, όμως τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα. Ιδιαίτερα το παιχνίδι με τον Ταύρο θα είναι μεγάλο ντέρμπι και το αποτέλεσμα είναι αβέβαιο. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Το Δ. Σ. του συλλόγου εύχεται στην ομάδα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!