- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Τέλος 2ης αγωνιστικής με Γερμανία – Τσεχία

Τα πρώτα συμπεράσματα πριν την 3η αγωνιστική

Οι όμιλοι για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας έχουν πάρει φωτιά. Τα φαβορί έχουν αρχίσει και ξεχωρίζουν, εμείς έχουμε ξεχωρίσει σημεία με αξία, σαν μερακλήδες που είμαστε τσεκάρουμε τις εταιρείες που παίρνουν Paysafe και ποντάρουμε. Σήμερα ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική με δράση σε 3 ομίλους όπως και τις προηγούμενες 2 μέρες. Στον 3ο όμιλο ξεχωρίζει το Γερμανία – Τσεχία. Τα «πάντσερ» έκαναν αυτό που έπρεπε στη Νορβηγία και σήμερα θέλουν να κερδίσουν για να κόψουν τα φτερά σε οποιονδήποτε έχει την παραμικρή υποψία ότι μπορεί να διεκδικήσει την πρώτη θέση. Το Αζερμπαϊτζάν – Νορβηγία θα έχει ενδιαφέρον διότι οι Αζέροι έχουν ήδη 3 βαθμούς από τη νίκη επί του Σαν Μαρίνο και η Νορβηγία δεν είναι δα και τόσο ισχυρή όσο στο παρελθόν. Στο Β. Ιρλανδία – Σαν Μαρίνο οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν πρόβλημα να πάρουν τη νίκη.

Στον 5ο όμιλο έχει ντέρμπι. Η Πολωνία, έχοντας στόχο να ρεφάρει για τη γκέλα στο Καζακστάν, υποδέχεται τη Δανία που είναι μόνη πρώτη μετά το 1-0 επί της Αρμενίας. Η πάντα υπολογίσιμη Ρουμανία φιλοξενείται από την Αρμενία, ενώ το Μαυροβούνιο παίζει εντός έδρας με το Καζαχστάν. Η κατάταξη στο συγκεκριμένο γκρουπ μπορεί πολύ άνετα να γίνει μύλος, γιατί ναι μεν οι Πολωνοί είναι το φαβορί αλλά τόσο η Ρουμανία, όσο και οι Δανία, Μαυροβούνιο μπορούν να έχουν αξιώσεις για τις 2 πρώτες θέσεις.

Στην κορυφή του 6ου ομίλου βρίσκονται δύο βρετανικές ομάδες. Η Αγγλία, όπως πάντα άψογη στα προκριματικά, πέρασε αθόρυβα από τη Σλοβακία και τώρα υποδέχεται τη Μάλτα στο πιο εύκολο, τουλάχιστον θεωρητικά, παιχνίδι γι’ αυτήν. Ισοβαθμεί μαζί με τα «λιοντάρια» η Σκωτία στην οποία δίνεται η ευκαιρία να βάλει γρήγορα γρήγορα 6 βαθμούς στο σακούλι της, αφού μετά το πέρασμα από το νησί της Μάλτας φιλοξενεί τη Λιθουανία. Το ντέρμπι της αγωνιστικής για το ίδιο γκρουπ διεξάγεται στη Σλοβενία, η οποία φιλοξενεί τη Σλοβακία και είναι σαφές ότι η ηττημένη θα χάσει μεγάλο έδαφος ενόψει της συνέχειας.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.