- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ξεκινά ο Αριστοτέλης

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα, ξεκινά η αγωνιστική χρονιά του Αριστοτέλη στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Ο μοναδικός εκπρόσωπος της πόλης μας σε Εθνική κατηγορία με υψηλές προσδοκίες και με πιθανότητες ξεχωριστής διάκρισης.

Βρίσκεται στην κατηγορία για δεύτερη χρονιά, ανανεωμένος, με επαγγελματική οργάνωση, με πολύ καλή προετοιμασία και με σημαντική ενίσχυση σε εύψυχο δυναμικό που του δίνει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και παράλληλα να προσφέρει θέαμα υψηλής ποιότητας.

Η προσθήκη από φέτος του δικού μας πολύπειρου Φοίβου Γυμνόπουλου, η συνέχεια του Σπύρου Κέκελη, η μεταγραφική ενίσχυση των Βασίλη Σκαρλάτου, Νίκου Τέρπου, Βασίλη Μίχου και Αλέξανδρου Τούζου, η ουσιαστική βοήθεια από τους παλιούς Βίτκα Αντώνη, Μαυρουδίου Δημήτρη, Βασιλείου Χρήστου, Κων/νου Καραβατάκη, Βασίλη Κοίδη και τους νεαρούς Ζήση Συμεών, Θανάση Μήλλιου, Σωκράτη Νικολαίδη, εγγυώνται την αξιόλογη παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο τιμόνι της ομάδας συνεχίζει ο Τέλης Μαυρουδίου, συμπαραστάτες στην δομή της ομάδας, αλλά και των ομάδων υποδομών ο Πάνος Κοίδης, ο Φοίβος Γυμνόπουλος, ο Αδάμ Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Ελευθερίου, ο Άγγελος Βίτκας, ο Βασίλης Κοίδης και ο Δημήτρης Ταρενίδης.

Αναφέρουμε βέβαια και ως κάτι πολύ καθοριστικό την αξιόλογη οικονομική στήριξη της ομάδας σε μορφή χορηγίας, από τον συμπατριώτη μας επιχειρηματία Νίκο Λούστα, που δίχως την βοήθειά του πολλοί στόχοι δεν θα είχαν επιτευχθεί.

Την Κυριακή λοιπόν στις 5 το απόγευμα ο Αριστοτέλης αντιμετωπίζει τα «ΕΛΙΜΕΙΑ» Κοζάνης και καλείται να αξιοποιήσει την δυναμική του, την ικανότητά του, το ταλέντο του και την ιστορία του.

Οι φίλαθλοι που διψούν για όμορφο θέαμα και για ευγενή αγωνιστική δράση θα πρέπει να παραβρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο ως σημαντική ένδειξη συμπαράστασης στην αξιόλογη φετινή προσπάθεια της ομάδας για το δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Καλή αρχή και ευχόμαστε στη συνέχεια πολλές αγωνιστικές επιτυχίες.